Once Upon a Time se završava. Žao vam je koliko i nama. Znamo. Dobra stvar, međutim, jeste to što će završnica biti prilika za ponovnim pojavljivanjem gomile likova od kojih smo se davno oprostili. Sada, napokon, znamo o kome je reč!

Once upon a time – ko se vraća?

Na zvaničnoj Facebook stranici šoua Jednom davno objavljeno je da ćemo u poslednjim epizodama gledati Robina Huda (Sean Maguire), Petra Pana (Robbie Kay) i Kruelu De Vil (Victoria Smurfit). Njima će se pridružiti i Marko (Tony Amendola), Liroj (Lee Arenberg), Arijel (Joanna Garcia) i Plava vila (Keegan Tracy).

Uzevši u obzir to koliko nas je voljenih likova napustilo tokom poslednjih sezona, čini se da su Eddy Kitsis i Adam Horowitz rešili da se revanširaju fanovima serije. Ljubitelje Once upon a time to će sigurno obradovati, iako su se na ovaj potez, tvorci serijala odlučili da bi ga okončali.

A šta će biti sa ostalima?

Još nema nikakvih informacija o tome šta će biti sa ostalim herojima koji su napustili Storybrooke. Ema (Jennifer Morrison), Snežana (Ginnifer Goodwin) i princ Šarmantni (Josh Dallas) i dalje se vode kao nestali. Hoće li se pridružiti velikom finalu, pre nego što Once Upon a Time konačno spusti svoje zavese?

 

Foto: FOX promo