Moć, ona stvarna i nedodirljiva, pripada elitama. Malim skupinama ljudi u samom vrhu društva. Daleko od očiju javnosti. Skriveni u dubini državne strukture oni su ti koji u svojim rukama drže konci vlasti. Deo te paučinaste konstrukcije, čije su niti laserski osetljive na svaki, a posebno na pogrešne poteze, je i Max Easton (Mark Strong). Glavni junak FOX-ove serije Deep state, čija nas premijera očekuje 10. aprila na TV FOX. Max je bivši špijun koji se “struci” vraća ne bi li osvetio smrt svog sina Harryja (Joe Dempsie). Nesvestan igre senki moćnih koji su ga lažima i ucenama uvukli u središte prikrivenog obaveštajnog rata i zavere kojom se ostvaruje profit od širenja haosa na Bliskom istoku, Max se bori za tuđe ideale. Verujući da je ta borba njegova. Ali, da li je?

DEEP STATE – vaša nova TV opsesija!

Moć iz senke novi je špijunski triler koji za FOX televiziju kao izvršni producent, režiser i scenarista potpisuje Matthew Parkhill. Priča se odvija širom Velike Britanije, Sjedinjenih Američkih Država, Irana, Libana i Francuske. Sadrži duboku političku dimenziju koja postavlja pitanja o vezama između predstavnika naroda i velikih industrija koje profitiraju od globalnih sukoba. Deep State je serija o izuzetno visokim ulozima, zaveri koja bi mogla da sruši vlade, a uključuje i spasavanje talaca, pucnjavu i spektakularne potere.

Moć iz senke – špijunski triler i priča o ljudima

Ipak, Moć iz senke, nije samo još jedan špijunski triler. Niti je Max Easton novi James Bond. Ono što Moć iz senke čini drugačijom serijom u odnosu na sve slične jeste to što, pre svega, govori o ljudima. Moć iz senke emotivna je drama o porodici koja se našla u ekstremno opasnoj situaciji. Intimni i intenzivni lični odnosi u sukobu su sa epskom pozadinom. Neposredna i ubedljiva, Moć iz senke je bogata, višeslojna drama sa angažovanim likovima i uzbudljivom špijunskom pričom. Ona postavlja pitanja o velikim korporacijama, ratu i globalnoj politici. Na kraju, to je i putovanje čoveka koji se bori da obezbedi sigurnost onih koje voli. Sa znanjem da nikada ne možete da imate drugu šansu u životu.

Mark Strong kao Max Easton u seriji DEEP STATE

“Serija je zasnovana na dva elementa. Ličnom i političkom. Govoreći o ovom prvom momentu, on je prilično jednostavan. Mnogo toga oslikano je u prvoj sceni premijerne epizode. Mark ustaje iz kreveta u kom mirnim snom i dalje spava njegova supruga. Staje pred prozor posmatrajući predivan pejzaž ruralne Francuske. Gledajući u pitoma brdašca oseća mir koji dugo nije osetio. Ono, međutim, što ne znamo jeste to da se on u tom trenutku pita – da li svako od nas zaista može da dobije drugu šansu”, otkriva nam u ekskluzivnom intervjuu za FIT portal proslavljeni režiser Moći iz senke Matthew Parkhill. Sa njim i ostatkom ekipe serije koja će postati vaša nova opsesija, razgovarali smo prilikom svetske premijere serijala u Londonu. Ekskluzivne intervjue, kao i reportažu sa događaja održanog u hotelu Mandrake, čitaćete narednih dana na FIT portalu, kao i u FIT magazinu. A premijeru serije Moći iz senke ne propustite već od 10. aprila u udarnom terminu na FOX TV, svakog utroka od 22.00.

I ne zaboravite: Postoje činjenice. Postoji laž. A tu je i istina. Otkrijte je uz DEEP STATE.

Uloge

Joe Dempsie kao Harry Clarke u DEEP STATE.

Mark Strong kao Maks Iston; Džo Dempsi kao Heri Klark; Karima Mekadams kao Lejla Tumi; Lin Rene kao Ena Iston; Anastasija Grifit kao Amanda Džons; Alister Petri kao Džordž Vajt; Kalid Leit kao Antoni Kani; Mark Holden kao Džon Lin; Donald Sejdž Makej kao Martin Kolins; Rejčl Šeli kao Eliot Tejlor; Kingsli ben Adir kao Kalid Voker.

Zvezde serije na premijeri u Londonu

 

Foto: Promo Fox