U Beogradu je počelo snimanje novih epizoda humorističke TV serije Šifra Despot. Radnja serije smeštena je u ambijent metropole, oslikava podjednako i autentična srpska predgrađa, varošice, gradove, ali i sela.

Šifra Despot 2 – premijera 16. septembra!

Priča prati životne dogodovštine glavnog junaka serije, pomalo nespretnog i taličnog, ali veoma talentovanog kompjuterskog programera Despota Despotovića.

Ova serija delo je Radoša Bajića, scenariste i autora najgledanijeg igranog, televizijskog, serijskog programa u regionu, a na prvom snimajućem danu novih epizoda serije Šifra Despot bio je prisutan i Željko Mitrović, vlasnik i direktor Pink International Company„.

„Posle prve sezone, gde je bilo 45 epizoda, mi smo veoma zadovoljni rejtingom i opštim uspehom serije. Sada smo prisustvovali prvoj klapi za nastavak serije i ja sam to već nekoliko puta rekao – Šifra Despot je za nas veoma značajan projekat iz nekoliko razloga. Prvo – zato što je on otvorio sezonu nastavka produkcije igranog programa na televiziji Pink, a sa druge strane, to je jedan veoma dobar i kvalitetan projekat koji će, siguran sam, po svemu što sam i sada malo sa Radošem razmenio, tek u drugoj sezoni biti u ekspanziji i na vrhuncu gledanosti“, rekao je Željko Mitrović.

Pored dobro poznate i uigrane glumačke ekipe koju, između ostalih, čine Đorđe Marković, Rale Milenković, Branka Šelić, Tamara Krcunović, Marijana Mićić, Ljiljana Stjepanović, Olga Odanović, Radoš Bajić, Dara Džokić, Branislav Lečić, Peđa Bjelac, Iva Štrljić, Aleksandar Srećković, Boris Milivojević, televizijski gledaoci biće u prilici da vide još preko stotinu eminentnih glumaca u najrazličitijim ulogama.

Počev od 2. septembra, snimanje novih epizoda serije trajaće i tokom 2019. U nekim od epizoda svoje uloge će ostvariti i Tihomir Stanić, zatim Ivan Vučković, Branko Jerinić, Bora Nenić, Suzana Mančić, Ivan Đorđević, Milan Kalinić… Na čelu mlađe garde srpskog glumišta u Šifri Despot će nastupiti i srpska Monika Beluči – Marija Petronijević.

Emitovanje prve epizode drugog ciklusa ove popularne TV serije zakazano je za 16. septembar na Televiziji Pink. Nakon letnje pauze i već emitovanih 26 epizoda, gledaoci će, kao i do sada, moći da uživaju u „Šifri Despot“ u dobro poznatom terminu – nedeljom u 21.05h na Televiziji Pink. 

Foto: Promo

Comments

  1. Odlična serija, sjajni glumci, fenomenalna priča..šta reći Radoš Bajić još jednom pokazao kako u Srbiji mogu da se prave i snimaju kvalitetne serije!

  2. Radoše hvala vam za ovu seriju, da se konačno izguraju ove turske serije! Vrhunska je i svaka čast za ideju!

Comments are closed.