Ovonedeljnu emisiju „Pinkovih zvezdica – All Stars“ (Pink, 22.00) počinjemo sa istim voditeljkama, Marijanom Mićić i Anom Mihajlovski, a poslednja grupa najboljih u noći mjuzikla predstaviće se drugačijem žiriju.

Sale Tropiko bend umesto Kije Kockar

Naime, umesto Kristine Kockar, ovog petka ćete u crvenoj stolici gledati Aleksandra Cvetkovića, frontmena grupe „Tropiko“, koji je već tokom treće sezone vašeg omiljenog takmičenja bio stalni član žirija.

– Očekujem lud i nezaboravan provod u crvenoj stolici – rekao je Sale na početku emisije. Žiri se od samog početka odlično zabavljao, a onda su zvezdice izašle na scenu i priredile noć za pamćenje.

Mateja Vukašinović će ovog petka izvesti pesmu „Maniac“ iz mjuzikla „Flashdance“, a njegov scenski nastup i kostim oduševio je žiri. Pesmu „Close Every Door“ iz mjuzikla „Joseph and His Amazing Technicolor Coar“ otpevaće Žarko Pribaković, a žiri je zbog njegovog glasa ostao bez reči.

– Joj, joj, joj, kako peva! – komentarisala je Goca Tržan dok je Žarko pevao. Od prvog do poslednjeg nastupa, zvezdice su briljirale, a Antonia Gigovska je izvođenjem pesme „I Will Survive“ iz mjuzikla „The Normal Heart“ poptuno oduševila Milana Stankovića.

– Prešla si igricu u ‘Pinkovim zvezdicama’ – rekao je Milan Antoniji. Osim njih, u poslednjoj emisiji posvećenoj mjuziklima gledaćete i Niku Purić, Marinu Stanković, Ljiljanu Plavšić, Fani Trančevu, Petra Bulatovića, Tatjanu Savatić, Saru Simić, Dunju Jeličić i Uroša Stankovića, zato ne propustite „Pinkove zvezdice – All Stars“ u petak 9. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Foto: Promo