Nakon eksperimentalne operacije koja ga vrati u život na jedan dan, Trevis Konrad ima 24 sata da se osveti kriminalnoj organizaciji koja je odgovorna za ubistvo njegove žene i deteta, i iskupi se za sopsvene grehe.

Još 24 sata života (HBO, 22.00)

Trevis Konrad (Itan Hok) je bivši elitni vojnik, očajan zbog nedavne tragične smrti supruge i sina. Njega posećuje stari prijatelj iz vojske, Džim Morou, sa ponudom koju Trevis ne može da odbije. Morou sada radi za privatnu bezbednosnu kompaniju, “Red mauntin”, koja angažuje Trevisa za izuzetno opasan zadatak atentata.

Trevis prihvati zadatak, ali sve krene naopako kada ga upuca i ubije drugi, podjednako vešt, ženski agent Interpola, Lin Bize. Ali, baš kada pomislimo da je Trevis mrtav, on se budi u operacionoj sali. Njegovo telo je vraćeno u život nakon što je podvrgnuto eksperimentalnom zahvatu “Red mauntina” koji mu obezbeđuje još 24 sata života – dovoljno vremena da Morou sazna lokaciju mete, informaciju koju zna samo Trevis. Nakon što ga izda stari prijatelj, Trevis je odlučan da se iskupi za sve svoje greške tokom poslednjeg dana na Zemlji. Dok vreme curi, on kreće da spasi agenta Interpola i istovremeno raskrinka “Red mauntin”.

Foto: HBO