U sledećoj epizodi serije Vojna akademija naši kadeti imaju čas istorije u zoru! Ko se tome ne bi obradovao? Gruju, koji je čitavu noć tipkao po laptopu, dopisujući se sa svojom simpatijom Marom, cimeri prekorevaju jer nisu mogli da se naspavaju zbog njega, a valja im rano ustati. Mara će Gruji, pri kraju epizode, pripremiti pravi šok, kada mu saopšti neverovatnu vest…

Vojna akademija – RTS 1, 20.00

Na sastanku svih oficira, uključenih u specijalnu obuku kadeta koja je u toku, sa načelnikom Vojne akademije, razgovara se o probi borbene gotovosti koja sledi. Nadređeni odlučuju da puste Iku iz samice na jedan dan, kako bi učestvovao u vežbi.

Major Kašanin pita kada će otići filmska ekipa, koja, em smeta, em predstavlja vojsku na „neozbiljan način“. Načelnik staje u odbranu „umetnika“.
Desimir, u pratnji Zimčetovog oca, nastavlja svoje sulude aktivnosti u cilju pronalaženja tartufa, pri čemu obojicu dovodi u nove opasne situacije.

U koga se zaljubljuje Stošić?

Za to vreme, u Beogradu, Šaša pohađa časove tanga kod Violete, Klisurine izabranice, koja ni najmanje nije oduševljena time, što se za Mirka nikako ne bi moglo reći.
Kadetkinja Ceca, zaljubljena u kadeta Bugija, posegnuće, po savetu drugarice, za određenom literaturom, što će dovesti do urnebesnog raspleta.
Stošićev odnos sa mladom lekarkom podići će se na novi emotivni nivo, dok glumac, fasciniran vojskom, ali i Zimčetom, u poslednji čas uskače u kamion koji kreće na specijalnu vežbu!

 

Foto: Promo