Mada su fanovi, a i neke zvezde originalne glumačke postave (Holi Meri Kombs, među prvima) osuli drvlje i kamenje po rimejku Čari, složivši se u oceni da je reč o uvredi za hit seriju koja je obeležila detinjstvo mnogih gledalaca širom planete, CW je poručio kompletnu sezonu.

Mars se vraća na Zemlju! Vreme je za novu sezonu, a evo i šta nas očekuje od 11. novembra na Nacionalnoj Geografiji u 22.00

Čari su četvrta po gledanosti serija produkcije CW

Time su Čari 2018  postale jedina nova serija ove TV mreže koja je dobila šansu da dovrši započeto, uprkos neslavnom startu. Ako zanemarimo reakciju Šenen Doerti, glavne junakinje starih Čari, koja već mesecima insistira da fanovi pruže šansu novoj ekipi, kritika je uglavnom bila negativna. O tome šta su obožavaoci popularnog serijala zamerili rimejku čitaćete uskoro i u našoj recenziji, budući da se i naše mišljenje poklapa sa stavom većine.

LAZAR RISTOVSKI: film „Kralj Petar Prvi“ biće BUKVAR PATRIOTIZMA!

Međutim, Čari su dobile zeleno svetlo za 22 epizode, i pitanje koje se postavlja jeste – zašto? Pre svega zbog činjenice da statistika i podaci o gledanosti govore da situacija, ipak, nije tako loša.

Sa nešto više od milion gledalaca po epizodi, o opravdanosti postupka produkcije da Čarima podari budućnosti ne može se govoriti bez sumnje. Međutim, ako se tome doda informacija da Čari putem brojnih aplikacija, opcije premotavanja i na CW striming servisu pogleda 2.5 miliona gledalaca u ključnoj kategoriji od 18 do 49 godina, sasvim je jasno zbog čega se CW odlučio na novi korak.

VUK KOSTIĆ: UBICE MOG OCA su revolucija za domaće TV SERIJE!

Dodatno, mnogo se očekuje i od trenutka kada se Čari pojave na Netflixu. Trenutno, ova serija je četvrta najgledanija među CW projektima, a sve su glasnija govorkanja da ćemo uskoro u novim epizodama videti i mnoge likove iz originala što će rejting sigurno podići za koji milion.

Foto: Promo