Nakon ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona, u Filmskom studiju u Barandi počelo je snimanje druge sezone serije Senke nad Balkanom. Velika i uigrana ekipa, sa autorom i rediteljem Draganom Bjelogrlićem na čelu, vratila se ponovo u Jatagan malu gde su snimljene prve scene ovog dramskog trilera čija je radnja ovog puta smeštena šest godina nakon događaja iz prve sezone.

Senke nad Balkanom 2 – od sledeće godine sa nama!

Glavni likovi Tane (Dragan Bjelogrlić)  i Stanko (Andrija Kuzmanović)  se ponovo nalaze u srcu misterije koja može promeniti sudbinu Evrope.  Međunarodne zavere, tajna društva, ekstremne ideologije, narko ratovi, dekadencija u osvit katastrofe, istorijska su pozadina uzbudljive potrage za rešenjem misterije jezivih zločina koji potresaju Beograd te 1934. godine. Još ambicioznija u prikazu skrivene istorije Balkana, ova sezona će dati spektakularnu mešavinu akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnih ulica Jatagan male, pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti.

Epski zamah, uzbudljiva akcija, živopisni novi i stari likovi učiniće da druga sezona Senki nad Balkanom ode korak dalje u podizanju standarda domaćeg igranog programa.

I u drugoj sezoni, uživaćemo u rolama koje tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodeljeni Nataši Ninković, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Filipu Šovagoviću, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.

Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, a muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko. Senke 2 snimaće se na autentičnim lokacijama u Srbiji, Sloveniji i Austriji,a emitovanje je planirano u 2019. premijerno na Top Kanalu.

 

Foto: Promo