U večerašnjoj epizodi emisije “Život priča” videćete priču o online ljubavima. Sve je počelo naivnim zahtevom za prijateljstvo na Facebook-u. Međutim, Bogdan je imao 16, a Milena samo 12 godina.

Život priča (Prva, 22.00)

Milena je rasla u porodici u kojoj je najvažnije bilo gajenje poverenja između dece i roditelja, pa su tako njeni roditelji od početka znali za ovu dečiju igru, koja je vremenom prerasla u simpatije i želju da se vide i upoznaju.

Milenini roditelji su sve nadgledali, i ona svoje dopisivanje nije sakrivala od njih (što bi se kod druge dece i u drugim porodicama, desilo u većini slučajeva). Nakon nekog vremena, Milena i Bogdan su se dogovorili da se sretnu. Kad je ona napunila 13 godina, Bogdan je rešio da iz Makedonije dođe u Srbiju. Na autobuskoj stanici ga je sačekao lično Milenin otac, koji je nastavio da nadgleda njihov odnos.

Pošto roditelji nisu mogli da zaustave razvoj ove veze, rešili su da da vode računa u kom pravcu sve to ide i razvija se. Nedugo zatim, sve se zakomplikovalo. Bogdanova majka je želela da spreči dalji razvoj ovog odnosa, a u sve se umešala policija, centar za socijalni rad (jer je Milena maloletna), a došlo je čak do toga da se poteže pitanje oduzimanja Milene od roditelja i smeštanje u dom ili hraniteljsku porodicu.

Danas su njih dvoje u braku i imaju dete. O svemu što su prošli, večeras od 22 sata na Prvoj u emisiji “Život priča”, govore upravo Milena i Bogdan, ali i Milenini roditelji, koji su od početka bili upoznati sa svim što im dete radi na Facebook-u.

 

Foto: Prva