Nastavlja se potraga za kozom Viktorijom u 34. epizodi serije “Šifra Despot”, pod nazivom “Obračun u Mokrom lugu”, koju gledamo u nedelju, 18. novembra, od 21 čas na TV Pink.

Šifra Despot – potraga za Viktorijom i dalje traje

Uz stalnu glumačku podelu, i ovoga puta videćemo Milana Kalinića u ulozi inspektora Šolaka, tu je i Marijana Mićić kao Žana, a epizodne uloge ostvaruju Miodrag Krčmarik, Saša Pantić i Andrija Kovač.

Priča počinje Despotovim (Đorđe Marković) uobičajenom odlaskom na posao. Njegov novi klijent je vlasnik mesare, kome ugrađuje sigurnosni sistem zbog upada maloletnih siledžija.

Za to vreme na kapiji dvorišta Despotovića opet se pojavljuje inspektor Šolak, ali – ovoga puta „nezvanično“… Došao je da ih upozori na zlonamerne komšije, jer je i on zapravo veliki ljubitelj životinja, pa i sam poseduje ljubimce koje propisi ne dozvoljavaju… Viktorije i dalje nema.

Despot je dao oglas u nadi da će je neko videti i javiti se. I bio je u pravu – javljaju se, ali traže veliki novac za otkup. Života (Radoslav Rale Milenković) odlučuje da na drugi način vrati voljenu kozu, pa sa Jovom Agbabom (Radoš Bajić) pravi plan akcije spasavanja Viktorije

 

Foto: Promo