U najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju „Pinkove zvezdice – All Stars“ od ovog petka 16. novembra počinje drugi krug, koji donosi i novu temu. Naime, nakon mjuzikla, tema na koju će učesnici pokušati da odgovore je muzika iz devedesetih godina.

Pinkove zvezdice – ALL Stars (Pink, 22.00)

Osim što će učesnici na sceni morati da se predstave pesmom iz tog muzičkog perioda, oni treba da osmisle i scenski nastup koji će publiku podsetiti na ono što su nekada slušali i gledali. Ovog petka ćete na velikoj sceni „Pinkovih zvezdica – All Stars“ od 22 časa na TV Pink gledati Amnu Alajbegović, koji će otpevati pesmu „Tek je 12 sati“ grupe „ET“. Kao i njeni drugari i Amna je odgovarala na nešto drugačija i zanimljivija pitanja…

Osim Amninog, uživaćete u nastupima Eme Simonović, Davida Radosavljevića, Tome Milovanovića, Bojane Radovanović, Teodore-Tare Stojanović, Leonore Gaši, Veljka Čačića, Irine Arsenijević, Sergeja Pajića, Pavla Vasiljevića i Valentine Mec zato ne propustite „Pinkove zvezdice – All Stars“ u petak 16. novembra od 22 časa na TV Pink!

Foto: Promo