Nova domaća komedija „Taksi bluz“, reditelja Miroslava Stamatova, biće premijerno prikazana 17. januara 2019. godine u Centru „Sava“.

Ova uzbudljiva, romantična komedija istovremeno je i šarmantni „roud muvi“ u kojem je junak priče Marko, simpatični, 42-godišnji propali dramaturg koji godinama radi kao taksista.

Tokom jedne urnebesne noći, Markova naizgled normalna smena na poslu pretvara se u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem.

Njihova vožnja će se pretvoriti u bezbroj suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koji će prodefilovati kroz taksi.

Taksi bluz – od 17. januara u domaćim bioskopima!

Glavne uloge u ovoj komičnoj priči, čiji scenario potpisuju Marko Backović i Marko Jocić, tumače Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić i Nikola Pejaković.

Direktor fotografije je Luka Milićević, scenografi Sanja Bulat i Katarina Plavša, kostimograf Jelena Đorđević, montažer Davor Bosankić, autor muzike Igor Perović.

Film su producirali „Viktorija film“ i „Klan prodakšn“, a producenti su Marko Jocić i Andrija Milošević. Distributer filma je „Art vista“.

Foto: Promo