Film Južni vetar, koji je do sada videlo preko pola miliona gledalaca, i koji pretenduje na titulu najgledanijeg domaćeg filma svih vremena, kako saznajemo, dobija nastavak, ali i seriju od 10 epizoda!

Stiže nam serija „Južni vetar“

„Snimaćemo i seriju i drugi deo filma! Verovatno će prvo izaći drugi deo, pa ćemo nastaviti snimanje serije. Još uvek smo u pregovorima“, poručio je za Mondo reditelj filma Miloš Avramović.

Biće zanimljivo videti kakav život živi Maraš nakon boravka u zatvoru i da li će u nova ekipa mafijaških bosova sa korumpiranim policijacima doneti još krvi, prevara, droge i nasilja u beogradsko podzemlje.

Takođe, verovatno ćemo imati prilike da vidimo i kako će se šarmantni kriminalac snaći u ulozi oca, s obzirom da saznajemo da je njegova devojka (igra je Jovana Stojiljković) trudna.

Kako je najavljeno, serija „Južni vetar“ kreće u oktobru sledeće godine, a snimanje počinje u martu.

„U seriji ćemo se skoncentrisati na dešavanja oko Petra Maraša, ali posle događaja koje smo videli u filmu“, objašnjava Avramović i dodaje da ćemo u nastavku, a možda i u seriji videti neke svetski poznate glumce.

Foto: promo

Comments

  1. Bili smo juce na Grinchu i sok smo doziveli. Za projekciju Juznog vetra u pola 8 ostalo jos sest karata, a za Grinch i sve druge filmove od 6 – ni pola prodato… Da li je moguce!!!

Comments are closed.