U nedelju, 18. novembra, u prepunoj dvorani bioskopa Cineplexx 4D Delta City, mala i velika publika uživala je u prazničnim avanturama simpatičnog, zelenog namćora i stanovnika veselog gradića Huvila, u animiranoj avanturi GRINČ!

Iako našeg glavnog junaka Grinča nerviraju najradosniji praznici, ekipa koja je učestvovala u sinhronizaciji, doprinela je da se bioskopom raširi smeh, pozitivna i razdragana atmosfera.

Milan Tubić, voditelj Zoran Kesić, Danijela Vranješ, Mina Lazarević, Nebojša Ilić, Nikola Bulatović, Vaja Dujović i drugi družili su se sa mališanima, ukrašavali novogodišnju jelku i na kraju projekcije pozdravili publiku koja ih je nagradila ovacijama. Najmlađa publika nije krila oduševljenje, izašli su iz sale prepuni najpozitivnijih utisaka.

Za najmlađe posetioce svečane premijere, drugari iz studija za animaciju dece „Čigra igra“, osmislili su kreativne radionice, pravili novogodišnje ukrase i bojili lica mališana u bojama Grinča.

Od četvrtka, 22. novembra, animirana avantura „GRINČ“ u naše bioskope stiže u 2D, 3D i 4D tehnologiji, sinhronizovano i titlovano.

Universal Pictures i Illumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa. GRINČ je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika.

Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma. Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku.

I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje, kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza

Foto: Promo