Nova turska serija „Zabranjena ljubav“ počinje sa emitovanjem u ponedeljak 19. novembra na TV Pink, a glavna muška uloga dodeljena je jednom od najpopularnijih turskih glumaca i TV voditelja, Tolgahanu Sajišmanu.

Seksi macan u glavnoj ulozi nove turske serije na TV PINK – Zabranjena ljubav!

U seriji Tolgahan tumači lik temperamentnog i impulsivnog Jigita Kozana, kome se život menja kada upozna tvrdoglavu Nur. Ona će preokrenuti život na njegovom ranču, a kako će se razvijati njihov odnos, saznaćete od ponedeljka 19. novembra svakog dana u 20 časova, subotom od 19.30 časova.

Ovog tridesetsedmogodišnjeg glumca i modela domaća publika već je upoznala u seriji „Polje lala“ koja se emitovala na TV Pink i koja je tada bila jedna od najgledanijih serija. Tolgahanu je u ovom ostvarenju direktna partnerka bila naša popularna pevačica Emina Jahović, što je bila njena prva uloga u turskim serijama.

Tolgahan je rođen u Istanbulu gde je završio srednju školu, a kasnije i Univerzitet Doguš, fakutet za poslovnu administraciju. Prvo je počeo da se bavi modelingom – 2002. godine osvojio je drugo mesto na izboru za najboljeg modela Turske. Dve godine kasnije pobeđuje na izboru „Manhunt of Turkey“, da bi 2005. godine osvojio i titulu najlepšeg muškarca na „Manhunt International“, svetskom izboru u Južnoj Koreji.

Sa modnih pista pravo pred kamere!

Međutim, 2006. godine počinje da se bavi glumom i odmah dobija glavne uloge. Veliku populanost stekao je upravo nakon serije „Polje lala“, a i danas je jedan od najtraženijih glumaca. S obzirom na njegov izgled i popularnost, turske medije je posebno zanimao njegov privatni život, a zanimljivo je da su sve Tolgahanove devojke za koje je javnost znala, bile glumice.

Tolgahan je bio u vezi sa glumicama Berak Tuzuntač, Merve Bolugur, Serenaj Sarikaja i Selen Sojder, koju je upoznao upravo na snimanju serije „Polje lala“.

Od 2015. godine, Tolgahan je u vezi sa albanskom manekenkom Almedom Abazi, sa kojom je dobio sina, a par se prošle godine venčao. Tolgahan se ponovo vratio u žižu interesovanja ulogom u seriji „Zabranjena ljubav“, a kako je dočarao lik hirovitog Jigita Kozana, saznaćete već u ponedeljak 19. novembra od 20 časova kada će biti emitovana prva epizoda.

 

Foto: Pink