Glumica Katarina Radivojević godinama živi u Los Anđelesu, gde pokušava da izgradi holivudsku karijeru. Katarina je iz Srbije otišla na vrhuncu popularnosti, neposredno nakon što je film „Zona Zamfirova doživeo regionalni uspeh, a njoj doneo ogromnu slavu.

U razgovoru za „Alo!, Katarina otkriva koliko joj je bilo teško da postigne uspeh u Srbiji, zašto još nije osvojila Ameriku i koliko joj laska kada za nju kažu da je najlepša srpska glumica.

Da su Amerikanci gledali Zonu Zamfirovu Holivud bi bio moj!

– Amerikanci nisu gledali „Zonu Zamfirovu“, a da jesu, možda bih i ostvarila holivudsku karijeru. Ali radim na tome, jer znam koliko je to težak i mukotrpan proces. U svojoj zemlji sam postigla uspeh posle deset godina bavljenja glumom, ne vidim zbog čega bi moj put bio kraći u Americi. Kada odete u drugu zemlju, treba vam vremena da uspostavite kontakte, da upoznate ljude… Ništa ne možete da dobijete na brzaka, pogotovo ako igrate na veliko. A ja ne igram na malo – kaže Katarina, koja važi za našu najlepšu glumicu.

– Kada zađete u godine u kojima sam ja, to vam nije imperativ, niti je lepota karta na koju želite da igrate. Pametna žena igra na druge stvari, jer fizički izgled ne može da bude nešto što nas isključivo određuje. Neophodno je da se edukujete, morate da znate kako da se ponašate, važno je da imate životnog iskustva – kaže glumica, na čiju lepotu nisu ostali imuni ni stranci.

– Englezi i Amerikanci nisu imuni na slovensku lepotu, ali su za ženama sa ovih prostora ludi Jevreji i Rusi – kaže glumica, koja je oduvek krila privatni život.

– Moja privatnost je moja stvar, uživam u njoj i zbog toga nemam profil ni na Fejsbuku ni na Instagramu – kaže Katarina.

 

Foto: Promo