U TV serijalu „Kuća od srca“ ovog utorka od 22 časa očekuje vas nastavak teške porodične priče porodice Arsić.

Nakon što je Jelena Matijašević u prošloj emisiji saznala da je Novičin brat Saša teško bolestan, sa Žarkom Lazićem je otišla da porodici Arsić saopšti ovu vest.

Dok je Jelena sa majstorima na gradilištu, Žarko je sa Novicom i njegovom majkom otišao da poseti Sašu i pokuša da pomiri zavađene strane. – Ja sam okrenuo leđa, otišao sam…

Takav sam kakav sam – rekao je Saša. Jelena je otkrila kako se Sađa mnogo pio i da se često dešavalo da u takvom stanju podigne ruku i na majku. – Da ti vidiš kako žena od 80 godina plače za sinom, a on je tukao, pošto je bio pijanac. Taj čovek je maltretirao celu porodicu – rekla je Jelena.

Ekipa serijala „Kuća od srca“ daće sve od sebe da pomiri članove porodice Arsić posle toliko godina ćutanja i da pokuša da natera Sašu da sagleda situaciju drugim očima. Saša je nakon razgovora sa Žarkom, Novicom i svojom majkom došao na gradilište, a da li je uvideo od kolike je važnosti da se očuva proodica na okupu ili je zatvorio oči i ostao ravnodušan na ruku pomirenja, saznaćete u ovonedeljnoj epizodi.

Da li je Saša došao na gradilište da se pomiri sa bratom ili da sruši njegovu nadu u bolje sutra, saznaćete ako ostanete uz novu epizodu TV serijala „Kuća od srca“ u utorak 27. novembra od 22 časa na TV Pink!

 

Foto: Promo