I ove subote na Studiju B vas očekuju gosti, teme i boje koje su obeležile prvi serijal emisije “Život u boji sa Milevom Pavlović“ i izazvale najviše pažnje kod publike.

Život u boji sa Milevom Pavlović – Studio B, 20.00

Gledaoci će imati priliku da saznaju više o tradiciji čuvene Karlovačke gimnazije i tajnama koje skriva arhiv SANU, kao i o „Beogradu na vodi“, a videće i zanimljive kadrove iz „Porto Montenegra“  jer to su mesta koja autorka preporučuje u rubrici “Mesto koje volim”.

“Na kauču sa Milevom Pavlović” moći ćete da otkrijete da li je bogatstvo merilo uspeha, da li se uspeh meri samo poslovnim postignućima ili su podjednako bitni lična sreća, mir i blagostanje? Šta je važnije čućemo od konceptualne slikarke Biljane Cincarević, a preduzetnik Đoka Janušević otkriće koje su to navike koje uspešni ljudi praktikuju, a koje im pomažu na putu do cilja.

O tome šta nam je potrebno da bismo se osećali uspešno  Mileva Pavlović razgovarala je sa Aleksandrom Hangimanom, najboljim mladim menadžerom po oceni Srpske akademije menadžera i iskusnim i uspešnim Draganom Petrovićem koji je godine iskustva sada „pretočio“ u rad sa studentima.

Emisija „Život u boji sa Milevom Pavlović“, Studio B, subota 1.12.2018. u 20 časova i nedelja 25.11. u 13.45 časova.

 

Foto: Milica Trnavac