Uzbudljiva će biti 37. epizoda serije „Šifra Despot“, pod nazivom “Voždovački zajam“, koja se emituje u nedelju, 2. decembra, od 21.15 časova na TV Pink.

Šifra Despot – šta nas očekuje u 37. epizodi u nedelju 2. decembra?

Mnoštvo likova će isplesti priču, a među njima je Nedeljko Bajić u ulozi estradnog menadžera Stefana Žakule. Biće zanimljivo da vidimo kako je nastao spot za pesmu „Stani zoro“, koju je Nedeljko otpevao za seriju, a nakon nedavnog premijernog objavljivanja, već je pobrala mnoštvo pohvala.

Uz njegov lik, prvi put u seriji se pojavljuje glumac Nenad Heraković. Biće tu i Marija Petronijević, a u priču se vraća i Boris Milivojević. Okovana snegom, kuća Despotovića spremna je da dočeka goste za doček Nove godine. Iako je pretpraznična atmosfera, Milena (Tamara Krcunović) je neutešna. Sve češće spava kod kume Žane (Marijana Mićić) ili strine Agbabice (Olga Odanović). Nesrećna i razočarana, teško prihvata istinu. Još nije rekla Despotu (Đorđe Marković) da nema ni trudnoće, ni bebe.

Narednog jutra Života (Radoslav Milenković) u svojoj šupi zatiče starog druga i kolegu, majora Radaka (Duško Premović). Ostavljen od svih i bez ideje gde bi pošao, Radak je potražio sklonište u njihovom dvorištu. U priči se ponovo pojavljuje i Ćira, Despotov drug. Njih dvojica se nalaze na sastanku, kako bi Despot pozajmio novac da vrati Stefanu Žakuli. A Ćira, posle odslužene robije u kojoj je završio zbog svojih sumnjivih poslića, provodi dane u kafani. Za to vreme, Stafan Žakula je opet u gradu. Snima spot za novi hit, okružen svojim kreativni timom. Okolnosti će ga ponovo spojiti sa Despotom Despotovićem.

 

Foto: Promo