„Ami G Show“ i ovog utorka 4. decembra od 23.00 donosi razgovore sa aktuelnim gostima i nabolju zabavu u vaše domove. Prvi put, u studio kod Ognjena Amidžića, stiže Goran Bregović, jedno od najvećih imena stare Jugoslavije i najuspešniji muzičar sa ovih prostora u svetu.

Ami G Show – 4. decembar od 23.00 na Pink TV

Goran, jedini dobitnik prestižne Gremi nagrade sa naših prostora, prirediće spektakl u Beogradu 15. decembra u „Štark“ areni. Ovaj koncert neće zaostajati za njegovim koncertima koje održava širom sveta u najvećim i najprestižnijim dvoranama – naprotiv, ovo će, kako sam kaže, biti jedan od njegovih najboljih koncerata.

U okviru koncerta Goran će imati i promociju njegovog aktuelnog albuma „Tri pisma iz Sarajeva“ gde će mu biti gosti na violini Zied Zouari iz Tunisa, Gershon Leizerson iz Izraela i Mirjana Nešković iz Beograda. Osim što će govoriti o uspesima na poslovnom planu, Goran će u emisiji „Ami G Show“ otkriti do sada javnosti nepoznate detalje iz svog života, ali i odgovoriti na sve izazove koje mu je Ognjen priredio.

Nakon Brege, a pre žurke u „Zadruzi“, saznaćete koja tri zadrugara će u studiju emisije „Ami G Show“ premijerno izvesti pesmu „Konj kamila“.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije „Ami G Show“ u utorak 4. decembra u 23 časa na TV Pink!

 

Foto: Promo