Šta je Božić bez sladunjavih i romantičnih komedija? Ovog praznika Pickbox donosi više od 45 prazničnih filmova za celu porodicu! Već od 10. decembra stižu najlepši pokloni – pregršt filmova za sve Pickbox korisnike kako bismo upotpunili prazničnu atmosferu i iščekivanje Božića. Svi praznični filmovi biće dostupni za gledanje bilo kada na Pickboxu.

Ali, to nije sve! Uz više od 45 prazničnih filmova decembar će nam zagrejati i sjajne nove serije koje možete pogledati samo na striming servisu PICKBOX!

Vikinzi (peta sezona)

Napetost raste među sinovima Ragnara Lotbroka, dok Vikinzi prete samom srcu Engleske. Velika vojska kreće u pohod na Jork, kralj Etelvulf i njegova porodica se još kriju, pa Hemund mora da okupi Sase da odbrane kraljevstvo…

Znam ko si (Na Pickbox od 1. decembra)

Ugledni advokat Huan Elijas probudi se nakon saobraćajne nesreće sa amnezijom uzrokovanom povredama. Uskoro otkrije da je osumnjičeni u istrazi nestanka sopstvene sestričine, ujedno i njegove studentkinje kojoj predaje na fakultetu, Ane Saure. Istraga nestanka dovede do sukoba dve moćne porodice, a na površinu će izaći brojne tajne iz prošlosti za koje su svi smatrali da su odavno zaboravljene.

Džordan (na Pickbox dve sezone od 31. decembra)

Dr Džordan Kavano je forenzičarka koja je izgubila posao jer je njena strast prema rešavanjima ubistava često izlazila van dozvoljenih granica. Godinama kasnije, stari prijatelj spasava Džordan od obuke samodiscipline u Los Anđelesu, na koju ju je poslao sud, i vraća je na njen stari posao u Bostonu.

NOVE SERIJE NA PICKBOX

Uvod u anatomiju (13 sezona dostupnih od 3. decembra)

U bolnici smeštenoj u Sijetlu okupljen je tim lekara čiji stresan posao neretko utiče na njihove živote. Mladi lekari provode toliko vremena u bolnici, da među njima počnu da se formiraju snažne prijateljske i ljubavne veze, koje tim više umeju da iskomplikuju radnu atmosferu.

NOVE EPIZODE NA PICKBOX

Gradić na obali mora (od 3. decembra – tri sezone)

Sudija Olivija Lokhart je zvezda vodilja pitoresknog i idiličnog obalskog gradića Sidar Kouva. Kao i svi ostali, Olivija pokušava da uspostavi ravnotežu između poslovnog i privatnog života, pa svoje presude donosi u skladu s mentalitetom i mudrošću malog mesta, a uz to brine o ćerki Džastin, sada već mladoj ženi koja želi da se osamostali. Olivija je u vezi s lokalnim novinarom Džekom, a u svemu joj podršku pruža najbolja prijateljica Grejs.

 

Foto: Promo