Posle više od godinu dana, danas se završava snimanje popularne TV serije „Šifra Despot“, autora Radoša Bajića – koja je nastala u produkcijskoj saradnji CONTRAST STUDIOSa i PINKa. 

Serija je realizovana prema scenariju najgledanijeg autora TV serija Radoša Bajića, a pod budnim okom rediteljskog tima koji su pored njega činili Dejan Zečević, Jelena Bajić-Jočić i mladi reditelj Đorđe Stanimirović. Serija „Šifra Despot“ je elegična komedija naravi i mentaliteta, koja prati život glavnog junaka Despota Despotovića, kompjuterskog stručnjaka, simpatičnog momka neobične sudbine. Kroz priče o njemu i porodici Despotović serija predstavlja zanimljivu galeriju najrazličitijih likova i sudbina „malih ljudi“ koje čine koloplet savremenog urbano-građanskog društva i tzv. srednje klase.

Humoristička igrana serija „Šifra Despot“ čije je snimanje počelo 2. septembra 2017. godine,  koju su gledaoci televizije Pink zavoleli i verno je prate od februara ove godine – snimana je više od godinu dana, na preko 100 lokacija širom Beograda i okoline, u Vrnjačkoj Banji i Banji Koviljači.

U 39 polučasovnih epizoda koliko je do sada emitovano, pratili smo životne vratolomije našeg Despota Despotovića (Đorđe Marković) i njegove porodice – oca Živote, koga je maestralno dočarao Radoslav Milenković i majke Rumenke u sjajnoj izvedbi Branke Šelić.

U priču o Despotu usput je ušla i Milena (Tamara Krcunović), devojka koja će mu promeniti život, a sa njom i njena porodica, stric Jovo Agbaba i strina Agbabica (Radoš Bajić i Olga Odanović). Prateći njih, već smo upoznali  veliki broj sjajnih likova koje je tumačilo više od stotinu eminentnih glumaca, među kojima su: Ljiljana Stjepanović, Miša Janketić, Dara Džokić, Predrag Ejdus, Danica Maksimović Branislav Lečić, Predrag Bjelac, Branislav Tomašević, Vladan Živković, Tihomir Stanić, Radoje Čupić, Boris Milivojević, Lidija Vukićević, Aleksandar Srećković, Iva Štrljić, Tihomir Stanić, Ivan Vučković, Branko Jerinić, Bora Nenić, Ivan Đorđević, Saška Ristić, Milan Kalinić i mnogi drugi.

Seriju „Šifra Despot“ pratimo do 19. juna!

U epizodama koje nas očekuju u dobro znanom terminu – svake nedelje u 21 čas na TV Pink, tok priče o našem Despotu će se značajno promeniti. Posle spoznaje da ga je verenica Milena napustila, u njegovom životu će se desiti veliki preokret, a jedna od najvažnijih osoba u njegovom emotivnom svetu postaće upravo Milenina kuma Žana, koju maestralno igra Marijana Mićić. Žana će mu pomoći da prebrodi veliku krizu i da iz nje izađe jači i drugačiji – ali će Despotovo srce konačno osvojiti čarobna lepotica Marija, koju igra prelepa Marija Petronijević.

U epizodama čije emitovanje sa nestrpljenjem očekujemo videćemo i Svetlanu Bojković, neprolaznu Suzanu Mančić, sjajnog Igora Đorđevića, vrhnuske komičare Nenada Okanovića i Branka Jankovića, kao i Nadu Macanković, Irfana Mensura, Dušicu Novaković, Ivana Zablaćanskog, Dragana Vujića – Vujketa, Anju Mandić, Nebojšu Milovanovića  i mnoge druge.

TV serija „ŠIFRA DESPOT“ je prva domaća televizijska serija koju posle mnogo godina emituje Televizija PINK. Takođe, ovaj projekat označava početak strateške producentske saradnje  TV PINKA i jedne od najboljih producentskih kuće u Srbiji CONTRAST STUDIOS – koja se ubrzo nastavlja zajedničkom produkcijom novog projekta, čija je priprema i toku.

TV serija „Šifra Despot“ sa ukupno 70 epizoda, biće emitovana do juna 2019. godine, svake nedelje u 21 čas na Televiziji Pink.

Foto: Promo

Comments

  1. Ekstra serija, a cujem da ce Rados i Contrast poceti da snimanju jos jednu koja se zove Preziveti Beograd! Verujem da ce biti i ona odlicna, samo napred!!

Comments are closed.