Marvel je najavio da će u narednom periodu predstaviti čak četirti TV serije o superherojima. Namenjene odraslima, ali, animirane!

U pitanju su serije posvećene nekim od „uvrnutijih“ likova iz Marvelovog kataloga, a To su MODOK, Hit-Monkey, Tigra&Dazzler i patka Hauard!

Ako ne znate ko je ko, MODOK je negativac protiv kojeg se bori Kapetan Amerika, i u obliku je džinovske glave nastale „ukrštanjem“ tehnologije i mutagena.

Hit-Monkey je japanski snežni majmun čiji je „mentor“ duh američkog plaćenog ubice, Tigra je opasna superheroina u kostimu mačke, a Dazzler devojka-mutant koja pretvara zvučne vibracije u svetlo i energiju. Patka Hauard je antropomorfni patak sa supermoćima zarobljen na Zemlji.

Ove serije emitovaće Hulu, prenosi „Didžital spaj“ podsećajući da je moguće da će Hulu preuzeti primat kada su u pitanju superherojske serije. Njegov najveći rival Netflix nedavno je otkazao nekoliko serija kao što su „Daredevil“ i „Luk Kejdž“, dok je sudbina „Panišera“ neizvesna nakon druge sezone.