Connect with us

NE PROPUSTITE

DEGRASI – Nova tinejdž serija na RTV 1 (radnim danima u 18.25)

Degrasi je kanadska serija, snimana u više varijanti tokom skoro tri decenije, u različitim produkcijama i različitim „inkarnacijama“. Prati grupu klinaca, koja stanuju u ili u blizini ulice De Grasi u Torontu, država Ontario, Kanada. U pitanju su đaci izmišljene škole u tom kvartu, i njihovim susretima sa brojnim izazovima, problemima i tabuima, koje donosi […]

Published

on

Degrasi je kanadska serija, snimana u više varijanti tokom skoro tri decenije, u različitim produkcijama i različitim „inkarnacijama“. Prati grupu klinaca, koja stanuju u ili u blizini ulice De Grasi u Torontu, država Ontario, Kanada. U pitanju su đaci izmišljene škole u tom kvartu, i njihovim susretima sa brojnim izazovima, problemima i tabuima, koje donosi odrastanje u današnjem vremenu, kao što su: seks, tinejdžerske trudnoće, abortus, vršnjačko nasilje, silovanje na sastanku, zloupotreba droga, nesigurnost oko fizičkog izgleda, homoseksualnost, porodično nasilje, samopovređivanje, samoubistvo, mentalni poremećaji i psihološki problemi uopšte, smrt i mnoge druge teme.

Uloge: Sara Barabl-Tišauer (Sarah Barrable-Tishauer), Danijel Klark (Daniel Clark), Loren Kolins (Lauren Collins), Rajan Kuli (Ryan Cooley), Džejk Goldsbi (Jake Goldsbie), Obri Drejk Grejem (Aubrey Drake Graham), Šejn Kipel (Shane Kippel), Mirijam Mekdonald (Miriam McDonald), Kesi Stil (Cassie Steele), Melisa Mekintajer (Melissa McIntyre), Kristina Šmit (Christina Schmidt)

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement