Connect with us

NE PROPUSTITE

Igraj za zavičaj – Nedelja 17. mart

U nedelju od  21 h  na prvom programu RTS gledajte novu „borbu“ za zavičaj. U drugoj takmičarskoj emisiji šou programa “Igraj za zavičaj” borbu za zavičaj i plasman u četvrtfinale vode predstavnici Vranja, Novog Sada, Sombora i Užica. U revijalnom delu uživaćete uz specijalnog muzičkog gosta Slavka Banjca i Narodni orkestar RTS-a  pod upravom Vlade Panovića. Kroz […]

Published

on

U nedelju od  21 h  na prvom programu RTS gledajte novu „borbu“ za zavičaj.

U drugoj takmičarskoj emisiji šou programa “Igraj za zavičaj” borbu za zavičaj i plasman u četvrtfinale vode predstavnici Vranja, Novog Sada, Sombora i Užica.

U revijalnom delu uživaćete uz specijalnog muzičkog gosta Slavka Banjca i Narodni orkestar RTS-a  pod upravom Vlade Panovića.

Kroz 10 igara pobednik će uz podrsku navijača iz svog grada osvojiti 100.000 dinara koje će donirati u humanitarne svrhe, i novčani iznos koji može kumulativno da prenese u naredni krug takmičenja.

Svi takmičari su prošli Mensine i specijalne memorijske testove i na njima pokazali odlične rezultate na osnovu kojih sui  odabrani da predstavljaju svoj grad.

Domaćin u studiju je Slobodan Šarenac, a na terenu – u samim gradovima takmičara, kroz igru “Gradovanje radovanje”, videćemo kakva zadatke za takmičare je osmislio Miki Perić.

Emisija je realizovana uz pomoc Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i gradskih uprava.

Iza ove jedinstvena forme takmičarskog šou programa stoji RTS i izvršna produkcija Fruit Works.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement