Connect with us

TV

Absentia 2: Sve o novoj sezoni sjajnog psiho trilera Stane Katić!

Stana Katić, zvezda neponovljivog Kesla, ove godine nastavlja svoje putovanje u psiho-horor trileru Absentia čija nas druga sezona očekuje 14. juna. Na osnovu trejlera kojim nam je Amazon Prime zagolicao maštu ovog marta možemo zaključiti da nas očekuje još lucidniji i mračniji nastavak putovanja u um specijalne agentkinje Emily Byrne. Sasvim je sigurno da će […]

Published

on

Stana Katić, zvezda neponovljivog Kesla, ove godine nastavlja svoje putovanje u psiho-horor trileru Absentia čija nas druga sezona očekuje 14. juna.

Na osnovu trejlera kojim nam je Amazon Prime zagolicao maštu ovog marta možemo zaključiti da nas očekuje još lucidniji i mračniji nastavak putovanja u um specijalne agentkinje Emily Byrne. Sasvim je sigurno da će nam nove epizode doneti detaljniji uvid u to šta se zaista dogodilo sa Byrnovom tokom šest godina njenog misterioznog nestanka o kom ona nema ni najmanjeg traga u sećanju.

Kao što znamo, monogo toga se promenilo za to vreme. Njen suprug
Nick (Patrick Heusinger) se oženio, a njen sin Flynn (Patrick McAuley) sada ima novu majku. Ono na čemu će biti akcenat nove sezone jeste Emilina potraga za bilo kakvim dokazom koji je može odvesti do zaključka šta se zaista dogodilo. U toj misiji ovog puta pomaže joj bostonski detektiv (glumi ga Angel Bonanni) čiji zadatak neće biti samo da podigne veo misterije sa Emiline sadašnjosti već i da zajedno istraže njenu davnu prošlost, ne bi li u Emilinom detinjstvu otkrili kockice koje nedostaju.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement