Connect with us

FILM

HIT! Šerlok Holms putuje na Divlji Zapad!

Treći nastavak filma o čuvenom britanskom detektivu Šerloku Holmsu koji je davne 2009. počistio bioskopske blagajne, a u kojem su role Holmsa i Votsona odigrali Robert Downey Jr i Jude Law ovog puta naše junake vodi u San Francisko. Planovi za Holmsa 3 postoje još od oktobra 2011. Međutim, tek 2018. stigao je zvaničan signal […]

Published

on

Treći nastavak filma o čuvenom britanskom detektivu Šerloku Holmsu koji je davne 2009. počistio bioskopske blagajne, a u kojem su role Holmsa i Votsona odigrali Robert Downey Jr i Jude Law ovog puta naše junake vodi u San Francisko.

Planovi za Holmsa 3 postoje još od oktobra 2011. Međutim, tek 2018. stigao je zvaničan signal od kompanije Warner Bros da se otpočne sa radovima kako bi film imao premijeru u decembru 2020. Ipak, taj datum je sada pomeren za godinu kasnije te ćemo premijeru zvanično gledati 21. decembra 2021. Ipak, kako se početak snimanja očekuje tek u januaru sledeće godine, a scenario proživljava brojne izmene (neke od njih su prilično korenite) nova odlaganja su sasvim moguća.

To ljubitelje avantura Dojlovog junaka, međutim, ne brine mnogo, budući da se očekuje mnogo od predstojećeg epskog putovanja uštogljenog Britanca na američki Divlji zapad.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement