Connect with us

TV

Sexy Marina Visković bez straha u KO JE NA VRHU!

Druga sezona kviza Ko je na vrhu?, koji se prati u više od 20 zemalja, počinje u nedelju 24. marta od 17 časova na TV Pink. Tri poznate ličnosti se kroz svaku emisiju bore za one kojima je pomoć neophodna, a na tom putu imaju dve prepreke: visinu i aktuelna teška, a pre svega neočekivana […]

Published

on

Druga sezona kviza Ko je na vrhu?, koji se prati u više od 20 zemalja, počinje u nedelju 24. marta od 17 časova na TV Pink.

Tri poznate ličnosti se kroz svaku emisiju bore za one kojima je pomoć neophodna, a na tom putu imaju dve prepreke: visinu i aktuelna teška, a pre svega neočekivana pitanja.

Voditeljski tandem Katarina Šišmanović i Milan Kalinić ove nedelje će kroz pitanja iz različitih oblasti voditi pevačicu Marinu Visković, voditelja i književnika Vanju Bulića i pevača i učesnika druge sezone „Zadruge“ Aleksu Savića.

Sa svakim dostignutim iznosom, pitanja postaju sve teža – svaki tačan odgovor vodi gore, a samo jedan pogrešan odgovor dovoljan je da takmičar ode skroz dole. Na kraju ostaje samo jedan kandidat koji će se boriti za glavnu nagradu, a osvojeni iznosi odlazi u humanitarne svrhe.

Da li će pobedu odneti Marina, Vanja ili Aleksa, saznaćete ove nedelje u omiljenom porodičnom TV kvizu. Odlična zabava i neverovatna pitanja očekuju vas i u drugoj sezoni, zato ne propustite kviz „Ko je na vrhu?“ u nedelju 24. marta od 17 časova na TV Pink!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement