Connect with us

TV

HIT! 9-1-1 i Specijalizant obnovljeni za 3. sezonu!

Serije 9-1-1 i Specijalizant kompanije FOX zvanično su dobile zeleno svetlo za treću sezonu nakon odličnih rezultata sa aktuelnim sezonama koje smo i u Srbiji gledali tokom proteklih meseci. Kako se navodi u saopštenju rukovodilaca TV kuće čije nas serije već decenijama zabavljaju bez prestanka, 9-1-1 je redefinisala značenje pojma procedurala i pokazala da se […]

Published

on

Serije 9-1-1 i Specijalizant kompanije FOX zvanično su dobile zeleno svetlo za treću sezonu nakon odličnih rezultata sa aktuelnim sezonama koje smo i u Srbiji gledali tokom proteklih meseci.

Kako se navodi u saopštenju rukovodilaca TV kuće čije nas serije već decenijama zabavljaju bez prestanka, 9-1-1 je redefinisala značenje pojma procedurala i pokazala da se radnjom koja nas od početka do kraja svake epizode drži na ivici stolice najlakše postiže najtraženija TV roba – rejting.

9-1-1 se već dve sezone bavi životima onih koji bez mnogo razmišljanja žrtvuju svoj život zarad tuđeg. Kroz niz nesvakidašnjih visoko rizičnih situacija oni se iz dana u dan bore protiv smrti ne bi li nekome podarili život…

Za razliku od hita kao što je 9-1-1 nije tajna da Specijalizant ima znatno manje gledalaca. Ipak, uzme li se u obzir to da su rezultati ove serije daleko bolji u odnosu na one koje je posigla u prvoj sezoni, sasvim je jasno zbog čega je FOX odlučio da Specijalizantu podari šansu za treći život.

Specijalizant je serija koju cenimo jer postavlja veoma važna moralna pitanja na koja se ne bi odvažio svaki zdravstveni radnik. Na zabavan, ali veom studiozana način Specijalizant nam objašnjava koja je prava cena života.


Foto Promo

Advertisement