Connect with us

TV

Kit Harington – umalo sam poludeo zbog Džona Snežnog!

Smrt Džona Snežnog u „Igri prestola“ teško je pala fanovima, koji su se kasnije još više obradovali kada je glumac „vraćen iz mrtvih“. Međutim, ova dešavanja teško su pala i samom glumcu Kitu Haringtonu, koji tumači ovaj lik. On je, kako kaže, morao da potraži pomoć stručnjaka. Kit Harington nedavno je govorio o tome u […]

Published

on

Smrt Džona Snežnog u „Igri prestola“ teško je pala fanovima, koji su se kasnije još više obradovali kada je glumac „vraćen iz mrtvih“. Međutim, ova dešavanja teško su pala i samom glumcu Kitu Haringtonu, koji tumači ovaj lik. On je, kako kaže, morao da potraži pomoć stručnjaka.

Kit Harington nedavno je govorio o tome u intervjuu za Varajeti (Variety). On kaže da je reč o anksioznosti koju je dobio nakon što je njegov lik najpre ubijen, a potom je oživeo u popularnoj seriji.

„Moj najmračniji period bio je kada je serija počela mnogo da se vrti oko Džona, kada je on umro i ponovo se vratio“, rekao je Harington i dodao da mu se nije dopalo što je fokus priče toliko na Džonu. Njegov lik je ubijen na kraju pete sezone, da bi u sledećoj oživeo.

„Kada postanete spona u TV seriji, koja je tada na svom vrhuncu, a fokus je na vama, to je je**no zastrašujuće“, istakao je glumac.

On je objasnio da taj period nije bio baš najbolji u njegovom životu.

„Osećao sam se kao da moram da budem najsrećnija osoba na svetu, dok sam se, u stvari, osećao veoma ranjivo“, otkrio je glumac dodavši da je, kao i svi ljudi u svojim dvadesetim godinama, prolazio kroz buran period. To ga je, kako kaže, podstaklo da potraži pomoć stručnjaka.

„To je bio period kada sam počeo da idem na terapije, kao i da razgovaram sa ljudima. Osećao sam se veoma nesigurno i nisam pričao ni sa kim. Trebalo je da se osećam zahvalno zbog svega što imam, ali sam se osećao veoma zabrinuto oko toga da li čak ja mogu da je**no glumim“, poverio se glumac.

Harington je uporedio iskustvo rada na seriji sa žurkom.

„Kada si na žurci i ona postaje sve bolja i bolja, sve do trenutka kada dostigne svoj vrhunac i to je to“, objasnio je.

„Ne znam šta bih više mogao da pronađem tu. Shvatiš, jednostavno, nema više. To je to. I to još što možeš da pronađeš, zapravo je pre u radu nego u uživanju koje ga okružuje“, istakao je Harington.

On je otkrio i da je do treće sezone čitao komentare gledalaca i da mu se stalno urezivalo u pamćenje „dosadni Džon Snežni“ i da ga je to zaista pogađalo neko vreme, a potom je prestao sa tim.

„To me je držalo neko vreme jer sam bio u fazonu: ‘Volim ga. On je moj i volim da ga igram.’ Neke od tih reči zaglavile su mi se u grlu – kako je manje zabavan, manje upadljiv“, zaključio je glumac.

Prva epizoda poslednje, osme sezone Igre prestola stiže premijerno na HBO 14. aprila ove godine.

Foto Promo

Advertisement