Connect with us

NE PROPUSTITE

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS – nova 16. sezona nedeljom na kanalu E!

Mega hit serija kanala E!, Keeping Up with the Kardashians, vraća se u aprilu sa 16. sezonom, nedeljom u 21:00. Ova sezona počinje neočekivanim uvidom u strastvenu vezu Kim and Kanyea. Od Kanyeovog užurbanog rasporeda, preko planova da dobiju četvrto dete preko surogat majke, do stalnog interesovanja Kim za reforme u zatvorima, ništa ih ne […]

Published

on

Mega hit serija kanala E!, Keeping Up with the Kardashians, vraća se u aprilu sa 16. sezonom, nedeljom u 21:00. Ova sezona počinje neočekivanim uvidom u strastvenu vezu Kim and Kanyea. Od Kanyeovog užurbanog rasporeda, preko planova da dobiju četvrto dete preko surogat majke, do stalnog interesovanja Kim za reforme u zatvorima, ništa ih ne usporava.

Kourtney u potpunosti prihvata stil života „moderne porodice“ koji deli sa Scottom, njihov je glavni cilj da budu pozitivni uzori svojoj deci. U međuvremenu, Khloé se prvi put suočava sa ulogom majke, dok se bavi i kompleksnim emocijama u vezi sa njenim statusom veze. Dodatno, Kris će sve ugostiti za Dan zahvalnosti u svom domu u Palm Springsu, ali je manje zahvalna kada praznik ne ispadne kako je očekivala. Kris takođe odlučuje da oslobodi svoju „unustrašnju vešticu“ za muzički spot Ariane Grande Thank U.

https://www.youtube.com/watch?v=fVo98N0_NlI

Dok Kylie ima pune ruke posla sa svojom ćerkom, i dalje nalazi vreme da napravi rođendansku zabavu iz bajke za svoju sestričinu Dream. Kendall prima kod sebe svoju porodicu, kada u njihovom kraju besni požar, ali se nalazi u neprilici kada jedna od njenih sestara odbija da ide. Uz fokus Roba na podizanje ćerke, Kim odlučuje da je vreme da pruži savet starije sestre. Porodica se pakuje i odlazi na Bali gde u miru uz povratak energije svako od njih ima otkrovenja koja mogu da im promene živote. Uz sve nove događaje, porodica Kardashian je bliskija nego ikada i dokazuje da porodica sve prevazilazi.

Keeping Up with the Kardashians producirali su Ryan Seacrest Productions i Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest je i izvršni producent u Ryan Seacrest Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West i Khloé Kardashian su izvršni producenti. Gil Goldschein, Farnaz Farjam-Chazan i Amanda Weinstein su izvršni producenti za Bunim/Murray.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement