Connect with us

TV

Šta nam donosi nova epizoda serije DRŽAVNI SLUŽBENIK?

Sa novom epizodom serije “Državni službenik”, koju gledamo u subotu od 21 čas na TV Pink, a dan kasnije premijerno na Superstar TV, majstor svog zanata Predrag Gaga Antonijević i njegovi saradnici, uvode nas u dinamičan zaplet koji nam donosi niz novih događaja i likova. Već na početku treće epizode, glavni junak Lazar, koga maestralno […]

Published

on

Sa novom epizodom serije “Državni službenik”, koju gledamo u subotu od 21 čas na TV Pink, a dan kasnije premijerno na Superstar TV, majstor svog zanata Predrag Gaga Antonijević i njegovi saradnici, uvode nas u dinamičan zaplet koji nam donosi niz novih događaja i likova.

Već na početku treće epizode, glavni junak Lazar, koga maestralno tumači Milan Marić, uz pomoć svojih doušnika shvata da je došlo do ozbiljnog prodora u slučaju Radmilović.

Šef službe, Milojević (Nebojša Dugalić), ga šalje na zadatak da sazna kakva je veza američkih agentura sa smrću kontroverznog političara. Istraga vodi Lazara do enigmatičnog američkog funkcionera koji je deo Trampove administracije, a koga svi u okruženju zovu Ajatolah (Goran Grgić).

Njihov susret otvara dodatne probleme – Lazar odmah uviđa da je naišao na ozbiljnog protivnika.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement