Connect with us

TV

IGRA PRESTOLA – Ko umire u premijeri 8. sezone?(SPOJLERI)

HBO-ova megahit serija Igra Prestola konačno se vratila sa svojih poslednjih 6 epizoda kako bi zaključila brojne priče i odgovorila na pitanje ko će na kraju sedeti na gvozdenom tronu. Ali prvo, tu je Veliki rat protiv belih šetača i Noćnog kralja, ali i prva žrtva nove sezone – Lord Ned Umber (Harri Grasbi). Novi […]

Published

on

HBO-ova megahit serija Igra Prestola konačno se vratila sa svojih poslednjih 6 epizoda kako bi zaključila brojne priče i odgovorila na pitanje ko će na kraju sedeti na gvozdenom tronu. Ali prvo, tu je Veliki rat protiv belih šetača i Noćnog kralja, ali i prva žrtva nove sezone – Lord Ned Umber (Harri Grasbi).

Novi ciklus serijala Igra Prestola započinje time što je Džon Snežni doveo Daeneris Targarien kući u Vinterfell, sa sve njenim sledbenicima i dva zmaja. Zajedno, skupljaju snagu za finalni obračun sa Noćnim kraljem, koji vodi vojsku Belih šetača južno od Zida. Dok se heroji koji brane Vesteros okupljaju u Vinterfolu, zaokupljeni novim političkim i vojnim savezima, on je udario u Poslednje ognjište.

I pošto smo već pomenuli Neda Umbera, da privedemo taj spojler kraju. Naime, Tormund Giantsbane i Beric Dondarion, biće ti koji će u završnim scenama premijere 8. sezone na zidinama sablasnog zamka pronaći Neda prikovanog za zid. Slika neće biti nimalo prijatna, budući da je Ned tu postavljen odsečenih udova raspoređenih u spiralu, već dobro poznati simbol Šetača i sasvim jasnu poruku Noćnog kralja. Pre nego što se Ned preobrati, Bericov mać će mu olakšati muke, ali postavlja se pitanje kakva sudbina čeka ostale junake Igre Prestola posle ovakve nemilosrdnog postupka Neživih.

Igra Prestola zvanično na naše male ekrane stiže u ponedeljak 15. aprila na HBO u 20.00!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement