Connect with us

FILM

HIT! Džordž Lukas otkrio ko mu je omiljeni lik RATOVA ZVEZDA!

Dok nam se polako bliži taj 25. decembar i najveći ovogodišnji spektakl (ne računajući Terminatora 6), premijera devetog nastavka Ratova zvezda – Uspon Skajvokera, producenti popularne franšize ne miruju, pa novim pikanterijama „raspaljuju“ maštu fanova. Tako je Džordž Lukas nedavno na konvenciji Ratova zvezda otkrio ko mu je najdraži lik svih vremena iz popularne svemirkse […]

Published

on

Dok nam se polako bliži taj 25. decembar i najveći ovogodišnji spektakl (ne računajući Terminatora 6), premijera devetog nastavka Ratova zvezda – Uspon Skajvokera, producenti popularne franšize ne miruju, pa novim pikanterijama „raspaljuju“ maštu fanova.

Tako je Džordž Lukas nedavno na konvenciji Ratova zvezda otkrio ko mu je najdraži lik svih vremena iz popularne svemirkse sage, ali i koji nastavak je onaj koji najviše voli!

Iako bi svi očekivali da je reč o nekom od glavnih junaka, Lukas se odlučio za vanzemaljca koji je preko noći osvojio naša srca – a to nije Čubaka. Naime reč je o Jar Jar Binks, smušenom heroju iz zapećka. Dobričina velikog srca, prema Lukasu, pravi je primer svega što predstavljaju Ratovi zvezda.

„On je otpadnik od društva, prezreni lik sa margina kom je samo pružena ruka bila dovoljna da se vine u oslobađanje Univerzuma sa Džedajima i njihovim saborcima. Ratovi zvezda su priča o nadi i optimizmu, filozofija moći dobre volje, a Jar Jar je sve to u jjednom biću“, poručio je Lukas i dodao da je glumac Ahmed Best odradio sjajan posao glumeći Jar Jara.

Kada je reč o njegovom omiljenom nastavku, Lukas je izdvojio da je reč o Fantomskoj pretnji iz 1999. ističući da je to njegov najkompletniji film iz ove popularne franšize.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement