Connect with us

FILM

MANU, MUNJA – Ovog vikenda pretpremijerno u domaćim bioskopima!

Najnoviji crtani film, MANU MUNJA, biće pretpremijerno prikazan ovog vikenda, 4. i 5. maja, u odabranim bioskopima: Cineplexx, Cine Grand, Kombank Dvorana, Cineplexx Promenada, Vilin Grad, Cinestar, Roda i Arena Cineplexx. Ovaj animirani film je sinhronizovan na srpski jezik, a jedan od glasova pozajmila je i Lena Kovačević koja izvodi naslovnu numeru filma “Letimo”.  Ovaj crtani film govori o porodici […]

Published

on

Najnoviji crtani film, MANU MUNJA, biće pretpremijerno prikazan ovog vikenda, 4. i 5. maja, u odabranim bioskopima: Cineplexx, Cine Grand, Kombank Dvorana, Cineplexx Promenada, Vilin Grad, Cinestar, Roda i Arena Cineplexx. Ovaj animirani film je sinhronizovan na srpski jezik, a jedan od glasova pozajmila je i Lena Kovačević koja izvodi naslovnu numeru filma “Letimo”. 

Ovaj crtani film govori o porodici i poštovanju razlika kroz priču o maloj ptici – čiopi koja živi sa jatom galebova. Glavni zaplet nastaje kada čiopa Manu upozna pripadnike svoje vrste i sazna da čiope i galebovi nisu u dobrim odnosima.

Scenario je nagrađen na festivalima u Nemačkoj i Holandiji, a film dolazi iz studija za animaciju poznatom po specijalnim efektima za filmove „Dan nezavisnosti 2“, „The Grand Budapest Hotel“ i  „White House Down“.

Animirani flm za decu MANU MUNJA počinje sa redovnim bioskopskim prikazivanjem 9. maja u distribuciji Dexin Filma.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement