Connect with us

FILM

Osvetnici potukli Avatara! Blagajne dobile nove KRALJEVE!

Decenijski uspeh naučno fantastične sage Džejmsa Kamerona o plavim divovima na magičnom zelenom svemirskom dragulju, filmu Avatar konačno se bliži kraju. Dominacija na planetarnom box office prestolu poljuljana je od nesumnjivo najvećeg bioskopskog blokbastera 2019. godine, filma Osvetnici: Kraj igre. Prema zvaničnoj statistici, u noći 5. na 6. maj Osvetnici su potukli Avatarov rekord i […]

Published

on

Decenijski uspeh naučno fantastične sage Džejmsa Kamerona o plavim divovima na magičnom zelenom svemirskom dragulju, filmu Avatar konačno se bliži kraju. Dominacija na planetarnom box office prestolu poljuljana je od nesumnjivo najvećeg bioskopskog blokbastera 2019. godine, filma Osvetnici: Kraj igre.

Prema zvaničnoj statistici, u noći 5. na 6. maj Osvetnici su potukli Avatarov rekord i na svetskom nivou zaradili više od dve milijarde dolara uz procenu kritike da će u narednih nekoliko dana Osvetnici zgrnuti bar još 800 miliona dolara i time potvrditi status novog kralja bioskopskih blagajni.

Jasno je, nastavci Avatara tek slede, tako da ne sumnjamo da će se intergalaktička borba titana sa velikog platna nastaviti u sličnom pravcu, ali ono što ostaje jeste pitanje – da li su spektakli jedini koji mogu da rasprodaju bioskopske dvorane?

Dobra priča ili eksplozija užitka za sva čula gledaoca – koji je vaš bioskopski afrodizijak?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement