Connect with us

FILM

Grdana: Gospodarica zla – stigao prvi trejler!

Dizni je objavio prvi trejler za film „Grdana: Gospodarica zla“, nastavak filma „Grdana: Zla vila“ iz 2014. godine gde smo videli priču o Uspavanoj lepotici, princezi Aurori, iz ugla „zlikovca“. Ova avantura se odigrava nekoliko godina nakon prvog dela, u kom se publika upoznala sa događajima koji su skamenili srce Diznijeve najozloglašenije negativke koja je, tako […]

Published

on

Dizni je objavio prvi trejler za film „Grdana: Gospodarica zla“, nastavak filma „Grdana: Zla vila“ iz 2014. godine gde smo videli priču o Uspavanoj lepotici, princezi Aurori, iz ugla „zlikovca“.

Ova avantura se odigrava nekoliko godina nakon prvog dela, u kom se publika upoznala sa događajima koji su skamenili srce Diznijeve najozloglašenije negativke koja je, tako povređena, proklela princezu Auroru.

Novi film istražuje komplikovan odnos vile sa rogovima i buduće kraljice, koje formiraju novi savez i suočavaju se sa novim protivnicima u njihovoj borbi da sačuvaju kraljevstvo i magična stvorenja koja žive u njemu.

Reditelj filma je Joakim Rening, scenaristi su Linda Vulverton, Majka Ficerman – Blu i Noa Harpster. Producenti filma su Džo Rot, Anđelina Džoli i Dankan Henderson, zajedno sa Metom Smitom, Džefom Kiršenbauom i Majklom Vieirom, koji su izvršni producenti.

Film će u domaćim bioskopima biti od 17. oktobra ove godine!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement