Connect with us

NE PROPUSTITE

Serija “Unutrašnji neprijatelj” od 13. juna na kanalu FOX

Na kanalu FOX nikad nam nije dosta kvalitetne drame, a baš takva je najnovija NBC serija “Unutrašnji neprijatelj”. U slučaju da sumnjate u naš sud, evo preporuke koja će vas razoružati: iza serijala stoji Ken Vudraf, scenarista i producent hit naslova “Mentalista” i “Gotam”. Od 13. juna spremite se da radnim danima u 22.55 pratite […]

Published

on

Na kanalu FOX nikad nam nije dosta kvalitetne drame, a baš takva je najnovija NBC serija “Unutrašnji neprijatelj”. U slučaju da sumnjate u naš sud, evo preporuke koja će vas razoružati: iza serijala stoji Ken Vudraf, scenarista i producent hit naslova “Mentalista” i “Gotam”.

Dženifer Karpenter kao Erika Šepard i Moris Čestnat kao Vil Kiton

Od 13. juna spremite se da radnim danima u 22.55 pratite u stopu Eriku Šepard (Dženifer Karpenter), sjajnog bivšeg operativca CIA, koja je danas najveći izdajnik američke istorije. Osuđena je na doživotnu robiju u najstrožem zatvoru! Agent FBI Vil Kiton (Moris Čestnat), protiv svoje volje i svih načela, traži pomoć od Šepardove kako bi uhvatili opasnog i neuhvatljivog kriminalca, koji je njoj veoma dobro poznat. Mada imaju potpuno različite motive, oboje su svesni da ako žele da uhvate špijuna moraju da misle kao jedno.

Uz Karpenterovu i Čestnata glavne uloge igraju i Raza Džafri (Danijel Zain) i Keli Garner (Kejt Rajan).

Foto IMDb

Advertisement