Connect with us

FILM

Kućni ljubimci SE POKA*ILI na MRAČNOG FENIKSA!

Mračni Feniks imao je razočaravajući start ovog vikenda. Prema trenutnim procenama smatra se da će tokom tri premijerna dana na svetskom nivou zaraditi nešto manje od 50 miliona dolara. Neki, malo brutalniji, u ovoj oceni idu još dalje, te smatraju da će film na bioskopskim blagajnama uspeti da prikupi 37.7 miliona što je daleko ispod […]

Published

on

Mračni Feniks imao je razočaravajući start ovog vikenda. Prema trenutnim procenama smatra se da će tokom tri premijerna dana na svetskom nivou zaraditi nešto manje od 50 miliona dolara. Neki, malo brutalniji, u ovoj oceni idu još dalje, te smatraju da će film na bioskopskim blagajnama uspeti da prikupi 37.7 miliona što je daleko ispod svakog proseka kada je reč o X-men franšizi.

https://www.youtube.com/watch?v=qdGDAv-DWmE

I dok Holivudom kruže govorkanja da svet još nije spreman za ženu u glavnoj roli popularne, činjenica je da za kućne ljubimce jeste. Barem tako tvrde BOX Office podaci. Pretpostavlja se da će drugi deo animirane sage „Tajni život kućnih ljubimaca“ do ponedeljka na računu imati više od 100 miliona dolara. Duplo više nego što je bilo očekivano.

Za to vreme Aladin već trećeg vikenda uspeva da održi ritam sa novim hitovima, a ovog mu je Vil Smit kao duh iz Čarobne lampe sa ostatkom ekipe doneo još 27 miliona zelembaća. Nije loše, a?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement