Connect with us

TV

OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Published

on

Piše Dijana Maksimović

Posle godinu dana, privedeno je kraju snimanje treće sezone popularne domaće serije Urgentni centar.

Pročitajte još Milan Marić – Nisam spreman za ulogu TOME ZDRAVKOVIĆA!

U sedamdeset novih epizoda, pored već dobro poznatih likova, pojavljuju se i novi. Iznenađenje je i da su neki glumci napustili seriju, a njihove uloge nastavili da tumače druge kolege. Deo ekipe glumaca postali su  i: Dragan Mićanović, Sloboda Mićalović Ćetković, Ivan Đorđević, Olja Lević, Nikola Vujović, Marija Vicković, Marina Ćosić, Anja Mit, Milena Živanović, Vladimir Kovačević

Doktora Luku Kovača, specijalistu urgencije, novi lik u trećem ciklusu Urgentnog centra, tumači Ivan Đorđević.

Pročitajte još Sloboda Mićalović: Kolege su me osuđivale zbog serije RANJENI ORAO! KORENI su mi doneli zrelost


Luka je lekar koji je radio u raznim krajevima sveta kao specijalista urgencije.  I ja sam, kao i pojedine moje kolege, pripremao se tako što sam odlazio u Urgentni centar i gledao kako sve funkcioniše. Pošto sam i sam doktorsko dete, jer mi je mama anesteziolog, bio sam u prilici još kao mlađi da prisustvujem i operacijama. Sećam se da sam baš pre odlaska na Akademiju, prisustvovao operaciji bruha (kila prim. aut.).  Tada to nisu radili laparaskopski već je bila klasična operacija. Dosta mi je i mama pomagala u kreaciji lika koji tumačim. Čak mi je davala i savet kada sam bio u nedoumici. Sećam se i priča koje sam slušao još kao mali, kada se vraćala sa posla. Tematika mi je bila poznata, tako da mi nije bilo teško na snimanjima – izjavio je nedavno Đorđević.

Pročitajte još Igra sudbine 109. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 21.10): Sofija ĆE NAPASTI MILU! Mila je u VELIKOJ opasnosti!

Urgentni-centar

Zanimljivo je da je Ivan Jevtović, koji igra doktora Refika Petrovića, od prve sezone deo ekipe Urgentnog centra. Pripremajući ulogu, Ivan je otkrio za medije da je dosta naučio iz pružanja prve pomoći.

Pročitajte još Miloš Biković OTKRIVA – Morao sam da se BORIM za Maraša! Na kastingu bili PETAR STRUGAR, ALEKSANDAR RADOJIČIĆ i PETAR BENČINA!


– Mi smo se nalazili na osetljivom mestu gde dolaze brojni urgentni slučajevi. Jedna od ključnih stvari je sačuvati prisebnost. Na primer, kada dođete u situaciju da budete sa osobom koja je dobila epileptični napad, ne treba da se prepadnete i pobegnete nego da priteknete u pomoć. Tako isto trebate brzo da reagujete, na primer, kod moždanog udara koji je u poslednje vreme vrlo česta pojava. Osim doktora i ostalih medicinskih radnika koji su najveći carevi i heroji u ovoj zemlji, i mi moramo da se potrudimo da se obrazujemo oko toga i da pružimo pomoć gde je neophodno. Prva pomoć bi trebalo da bude deo opšte kulture – zalaže se glumac.

Pročitajte još Vuk Kostić u filmu o vojnoj operaciji KORIDOR 92! ČAST mi je bila dočarati DEO SRPSKE ISTORIJE!

Premijera novih epizoda Urgentnog centra 3 se očekuje do kraja godine na Prvoj.

Foto Emotion  

Advertisement