Connect with us

FILM

OTKRIVAMO: Najgledaniji film Miloša Bikovića dobija nastavak. Evo kada SLUGA 2 stiže u BIOSKOPE!

Published

on

PROČITAJTE JOŠ: LOŠE VESTI! Miloš Avramović ODLOŽIO početak snimanja filma JUŽNI VETAR 2! A evo i za KADA!

Romantična komedija Miloša Bikovića, “Sluga”, oborila je sve rekorde gledanosti u Rusiji i svetu, i postala najgledaniji film u istoriji ruske kinematografije. Sa skromnim budžetom od 2.300.000 dolara, “Sluga” je na bioskopskim blagajnama inaksirao čak 42 miliona dolara! Film je i u Srbiji postigao veliki uspeh. U domaćim bioskopima pogledalo ga je više od 200.000 gledalaca, prestigavši tako i mnoge domaće filmove. Zbog velikog uspeha, početkom februara ove godine potvrđeno je da će se snimati nastavak, a sada je i režiser Klim Šipenko otkrio kada će “Sluga 2” stići u bioskope.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Biković, zvezda filma i serije JUŽNI VETAR OTKRIVA – Evo zašto PETAR MARAŠ više nema OŽILJKE!

– Planiramo da snimimo nastavak, ali tek onda kada budemo imali dobar scenario. Želimo da napišemo dobru priču koja će se dopasti gledaocima. Ne bismo voleli da ih razočaramo. Ima mnogo primera u svetskoj kinematografiji kada je nastavak velikog hita bio lošeg kvaliteta, pa je bacio senku na prvi film. Film “Sluga” nije zamišljen da ima drugi deo, ali svakako da nas je iznenadio njegov uspeh i da publika s pravom očekuje nastavak avanture. Ne želimo da se vezujemo za datume. Lako ćemo snimiti film, bitno nam je da smislimo dobru priču. Ukoliko se to dogodi do kraja godine, film može da stigne u bioskope i 2021 – otkrio je Šipenko.

PROČITAJTE JOŠ: Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miloš Biković u filmu „Sluga“

Film “Sluga” prati mladića Grišu, koji je rođen u bogataškoj porodici. Toliko je ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je “iznad zakona”. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere. Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo.

Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo – mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

https://www.youtube.com/watch?v=0cHvqJjZ5os&t=26s

Foto Promo

Advertisement