Connect with us

FILM

HIT! Miloš Avramović OTKRIVA – EVO KADA POČINJE snimanje filma JUŽNI VETAR 2! Premijera zakazana za…

Published

on

Svi sa velikim uzbuđenjem očekujemo nastavak najgledanijeg filma i serije u prethodnih skoro 30 godina. Naravno, reč je o hitu Miloša Avramovića Južni vetar. Kao što znamo, ovog proleća svaki drugi Srbin bio je uz male ekrane iščekujući nova dešavanja u svetu kriminala kojim gospodare Maraš, Baća, Crveni, sada pokojni Stupar, Vajo i Sparta. Još mnogo je likova kojima je Južni vetar obeležio prethodnu TV sezonu, a zbog kojih se i radujemo nastavku Južni vetar 2.

Pročitajte još HIT! Snima se AMERIČKI JUŽNI VETAR! Koji holivudski glumci bi NAJBOLJE mogli da odglume MARAŠA i BAĆU? Možda baš…

Korona virus otežao je rad svima, pa i ekipi Miloša Avramovića, pomerivši datum za koji je predviđena prva klapa. Tako je sa 22. snimanje prvih scena filma Južni vetar 2 pomereno za 28. jul. Miloš Avramović istakao je ranije da će se pridržavati svih mera zdravstvene zaštite i da će pratiti situaciju, te da neće rizikovati živote i zdravlje ljudi. Zbog toga je moguće da će početak snimanja biti pomeren i za neki kasniji datum.

Pročitajte još Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

JUZNI-VETAR-Netflix

Međutim, kako je glavna zvezda ovog projekta Miloš Biković već na setu drugog filma – „Košare„, čije je snimanje počelo 15. jula u Leskovcu, sigurni smo da daljeg odlaganja neće biti.

Pročitajte još FILM I TV EKSKLUZIVNO SAZNAJE: U Leskovcu pala PRVA KLAPA filma i serije KOŠARE! Na setu Miloš Biković, Aleksandar Radojičić, Pavle Mensur…

– Ako sve bude po planu, sa snimanjima počinjemo uskoro, i radićemo dva meseca bez prekida. Posle toga sledi postprodukcija, a premijera je za sada predviđena za februar sledeće godine – poručio je Miloš Avramović u intervjuu za Informer.

Foto Promo

Advertisement