Naslovna FILM MIloš Biković OTKRIVA - Evo ZAŠTO nemam problema SA DEVOJKAMA!

MIloš Biković OTKRIVA – Evo ZAŠTO nemam problema SA DEVOJKAMA!

Naš, ali trenutno i jedan od najtraženijih glumaca u Rusiji, Miloš Biković, posle niza uspeha koje su mu donele uloge u popularnim projektima kao što su “Montevideo“, filmovi Nikite Mihalkova, a zatim i megapopularni “Hotel Eleon” sa svim svojim nastavcima i ruskim i srpskim verzijama od kojih je jedna i ovogodišnji “Hotel Beograd“, priznaje da izazovima slave i uspeha nije uvek lako odoleti.

Pročitaj još OTKRIVAMO: Najgledaniji film Miloša Bikovića dobija nastavak. Evo kada SLUGA 2 stiže u BIOSKOPE!

Film “Sluga” kojim je oborio rekorde na bioskopskim blagajnama širom sveta i koji mu je doneo titulu jednog od najskupljih ruskih, a srpskih glumaca, naučio ga je da glumac ne sme imati predrasuda.

– Kada sam prvi put dobio scenario, pomislio sam “Ponovo komedija, ponovo ja u glavnoj ulozi, ne dolazi u obzir“. Međutim, na nagovor mog agenta predomislio sam se i prihvatio ulogu. Nisam se pokajao. Tada sam shvatio da je važnije od onoga što ja kao umetnik želim, u stvari dobiti za rezultat film koji će oduševiti publiku. A “Sluga” je upravo u tome uspeo – poručio je nedavno Biković prisećajući se rada na filmu “Sluga“. Međutim, koliko se prepoznao u liku razmaženog bogataša i da li je nekada osetio da deli njegovu sudbinu.

Pročitaj još IGRA SUDBINE ŠOK! Mila će POLJUBITI ALEKSU!!!

– U smislu da sam ponekad ušao u prodavnicu i kupio nečega više nego što mi je zaista potrebno, to jesam. Ali ne tako često. Međutim, išao sam i u drugu krajnost, pa sam finansijski pomagao nekome, što je taj kasnije doživeo kao uvredu. Uvek treba biti pažljiv. razmišljati o svemu. da li je toj osobi bila potrebnija pažnja, saosećanje, a ne novac. Moja odgovornost kao javnog lica je ogromna. Zato sam uvek veoma pažljiv u komunikaciji sa medijima. Shvatio sam da je ćutanje ponekad mnogo vrednije od reči zbog kojih bi se mogao pokajati – poručuje Biković, dodajući da je popularnost mač sa dve oštrice.

– Frizer vas prepoznaje, mesar vam daje bolji komad mesa. Međutim, ne živim više normalnim životom. Ima ulica u Beogradu u koje dugo nisam otišao, jer znam da će me svi slikati i juriti. Ali živim sa tim – kaže Biković. A kada je reč o devojkama, kako se one bore sa njegovom popularnošću?

Pročitajte još Rusi ODUŠEVLJENI – Milena RADULOVIĆ, zvezda filma BALKANSKA MEĐA vaš je novi MILOŠ BIKOVIĆ!

– Nemam problem sa devojkama jer odmah u startu raščistimo to pitanje moje popularnosti, pa ni one nemaju problema sa tim. Ne volim da pričam o svom privatnom životu. Smatram to nepristojnim. To nije nešto što bi trebalo da zanima ljude. To je posledica subkulture i sveta u kom živimo. Narod zadovoljava svoje nezdrave potrebe sa porivom da viri kroz tuđu ključaonicu. To je nešto što smatram destruktuvnim i opasnim za naš moral. Nažalost, to nije nešto na šta se može uticati, ali od toga se mogu zaštiti ćutanjem – iskren je Biković u intervjuu za portal vumen.ru.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan FILM o stradanju SRBA na KOSOVU!

Miloš Biković ove godine ima uloge u, po mnogima, najznačajnijim srpskim filmovima "Košare" i "Žetva". On ih i sam smatra takvim jer...

Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Piše Jovana Vukašinović PROČITAJTE JOŠ I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete...

I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete VEROVATI!

Glumačkoj ekipi serije "Pevačica" pridružio se i Ognjen Amidžić, a voditelj će igrati sebe, pa će, prema scenariju, u svojoj emisiji intervjuisati...

Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Nataša Ninković prihvatila da igra Zoricu Marjanović. Ona je izvrsna glumica koju nikad nismo gledali u ulozi vračare, kaže Gaga Antonijević o...

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!