Naslovna Top Story Prva klapa filma JUŽNI VETAR 2 odložena za avgust! Avramović OTKRIVA -...

Prva klapa filma JUŽNI VETAR 2 odložena za avgust! Avramović OTKRIVA – u nastavku sledi OSVETA BUGARA!

Uprkos poštovanju svih mera predostrožnosti povodom širenja epidemije koronavirusa u Srbiji, i dobroj organizaciji na snimanju, ekipa filma Južni vetar 2 koja je za nekoliko dana trebalo da startuje sa snimanjima nastavka filma i serije koji su obeležili prethodnu godinu, morala je da donese odluku o ponovnom odlaganju prve klape. reditelj i koscenarista filma Miloš Avramović treći put je pomerio datum početka rada, ovog puta čak za sredinu avgusta.

Pročitaj više MIloš Biković OTKRIVA – Evo ZAŠTO nemam problema SA DEVOJKAMA!

Da podsetimo, snimanja je trebalo da počnu 22. jula, zatim 28. a sada za čak i 13. avgust.

Reditelj je ranije otkrio za Kurir da u drugom delu filma Maraša čeka “turbo akcija”, a celu ekipu naporan rad.

– Situacija s koronavirusom i mere kojih svi moramo da se pridržavamo predstavljaju veliki izazov. Samo snimanje će biti sporije i skuplje – kaže Avramović.

Pročitaj više HIT! Miloš Avramović OTKRIVA – EVO KADA POČINJE snimanje filma JUŽNI VETAR 2! Premijera zakazana za…

Nastavak “Južnog vetra” nosiće naslov “Ubrzanje“. Akcenat u drugom delu biće na novom šefu srpske mafije Petru Marašu i njegovom odnosu sa ženom, sinom, ocem i bratom.

JUZNI-VETAR-serija

– U filmu “Južni vetar 2” iz Amerike će se zbog problema vratiti Petrov mlađi brat Nenad. Odnos između braće biće posebno zanimljiv. Bugari se vraćaju da se svete – ispričao je Avramović.

U filmu, što je reditelj otkrio na svom Instagramu, igraće glumci iz Bugarske koje naša publika zna po ulogama u seriji Balkanska mafijaRosen Gacov Kuka (Marjan Valev) i Ivo Andonov (Zahari Baharov).

Pročitaj više HIT! Snima se AMERIČKI JUŽNI VETAR! Koji holivudski glumci bi NAJBOLJE mogli da odglume MARAŠA i BAĆU? Možda baš…

Na kraju TV serije Južni vetar Maraš je, podsetimo, uspeo da reši probleme i da pobije članove bugarske mafije, koji dolaze u Beograd da se osvete.

Za 2021. godinu u planu je snimanje 14 epizoda. Prve četiri biće napravljene od drugog dela filma, a zatim 10 potpuno novih. U drugoj sezoni serije biće mnogo više ženskih likova.

Pročitaj još FILM I TV EKSKLUZIVNO SAZNAJE: U Leskovcu pala PRVA KLAPA filma i serije KOŠARE! Na setu Miloš Biković, Aleksandar Radojičić, Pavle Mensur…

– Želja mi je da u seriji imam Slobodu Mićalović i Natašu Ninković. Nadam se da ćemo premijeru filma moći da zakažemo za februar naredne godine, to bih jako voleo. Jedva čekam da publika vidi drugi deo priče – izjavio je reditelj.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan FILM o stradanju SRBA na KOSOVU!

Miloš Biković ove godine ima uloge u, po mnogima, najznačajnijim srpskim filmovima "Košare" i "Žetva". On ih i sam smatra takvim jer...

Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Piše Jovana Vukašinović PROČITAJTE JOŠ I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete...

I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete VEROVATI!

Glumačkoj ekipi serije "Pevačica" pridružio se i Ognjen Amidžić, a voditelj će igrati sebe, pa će, prema scenariju, u svojoj emisiji intervjuisati...

Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Nataša Ninković prihvatila da igra Zoricu Marjanović. Ona je izvrsna glumica koju nikad nismo gledali u ulozi vračare, kaže Gaga Antonijević o...

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!