Connect with us

FILM

Miloš Biković – Srbija treba da snimi novi BOJ NA KOSOVU! Sa holivudskim zvezdama! Budžet – 15 MILIONA DOLARA!

Published

on

Naša trenutno najpopularnija glumačka zvezda Miloš Biković ovih dana nalazi se u okolini leskovca gde je pre nekoliko dana otpočelo snimanje filma i serije “Košare”. Biković je poručio da je značaj projekta “Košare” u tome što svet prvi put ima priliku da čuje srpsku stranu istine o onome što se događalo na Kosovu 1999. godine.

Pročitajte još Milica Tomašević, NADA iz serije IGRA SUDBINE za FILM I TV: Volela bih da odem kod BAKE na KOSOVO!

– Bitno je da ovim filmom i serijom ispričamo svoju priču o borbi koja se tokom NATO bombardovanja 1999. godine odigrala na karauli Košare. Tada su Albanci napali Srbe na Kosovu i važno je da svet čuje šta se tada zapravo desilo. Do sada smo samo gledali šta drugi pišu i pričaju o tom događaju – objašnjava Biković, dodajući da bi valjalo da snimimo što više filmova na temu bogate srpske istorije.

Pročitajte još Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV – Pančetin osmeh će iskoreniti KORONU!

– Bilo bi dobro da snimimo još jedan film o boju na Kosovu, i to na engleskom jeziku sa holivudskim zvezdama. Da uložimo u njega 15 miliona dolara i da damo još isto toliko u međunarodnu kampanju. Da to bude visokobudžetni film i da gledaoci širom sveta vide da se Srbija borila za Kosovo još 1389. godine – smatra Biković.

Pročitajte još Rusi ODUŠEVLJENI – Milena RADULOVIĆ, zvezda filma BALKANSKA MEĐA vaš je novi MILOŠ BIKOVIĆ!

Reditelj „KošaraBalša Đogo prezadovoljan je kako se Miloš pokazao na snimanju.

– Odlično se snašao. Biković je već u filmu „Balkanska međa“ imao iskustva sa ratnim scenama, tako da mu nije teško palo da ponovo obuče uniformu i uzme oružje. Imamo na snimanju pomoć profesionalnih vojnika, koji nam pokazuju kako se pravilno rukuje oružjem – priča Đogo za Informer.

Ovo ostvarenje snimaće se 90 dana, a premijera se očekuje u februaru sledeće godine. Uporedo sa filmom radi se i serija od 12 epizoda, koja će se premijerno prikazivati na kanalu Superstar, a onda i na RTS-u.

Pročitajte još Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

Projekat je od Filmskog centra Srbije dobio novčanu podršku od 50 miliona dinara, a film produciraju „Omega prodakšen“ i „Telekom Srbija“.

Foto Promo

Advertisement