Connect with us

STARS

DEBELJKO iz “Igre sudbine” pre 20 godina bio FRAJER I PO! OVAKO je izgledao sa 40 KG MANJE (FOTO)

Glumac Vuk Saletović važi za simpatičnog debeljucu, a nekada je bio ozbiljan dasa

Published

on

Igra sudbine 754 epizoda

U “Igri sudbine” jedan od omiljenih likova, između ostalih, je i Debeljko, dobroćudni momak koji zasmejava mnoge i štiti od svakog zla sestre Milu i Nadu. U seriji je bio dugo zaljubljen u sekretaricu Jelenu, ali sada kako stvari stoje – svadbena zvona će se čuti i u Pančetinoj kući, gde je od nedavno novopečeni ljubavni par pronašao svoj dom. Međutim, u privatnom životu on živi sasvim drugačije.

Srpski glumac Vuk Saletović i pre “Igre sudbine” glumio je u poznatim ostvarenjima. Poznat je po ulogama u “Šestom čulu”, “Uprkos snegu”, “3G 80”, glumio u “Južnom vetru” i “Beloj lađi”, ali najviše slave je, čini se, stekao ulogom Debeljka.

On, kao i u seriji, obožava hranu, a nedavno je otkrio kako se stresa oslobađa tako što mesi hleb!

U privatnom životu on je i srećno zaljubljen. Njegova supruga Nevena Saletović se takođe bavi umetnošću. Ona je umetnički direktor Kulturnog centra Baraka, koji vodi zajedno sa svojim suprugom.

Kako je Vuk otkrio, Nevena nije vična u kuhinji, ali kazao je da on ima talenta za kuvanje za oboje. Ako je sudeći po Debeljkovom stomaku, ne sumnjamo da je kuvar za desetku.

Međutim, Vuk Saletović nije oduvek bio “debeljko”. Pogledajte kako je izgledao pre 20 godina i sa 40 kilograma manje:

Vuk-Saletovic-Debeljko-Igra-sudbine

Vuk Saletović

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Advertisement