Connect with us

Serije

DOBRI DOKTOR Druga sezona od 6. juna u 22.55 samo na kanalu FOX LIFE!

Kakve avanture u nastavku čekaju Dobrog doktora?

Published

on

DOBRI DOKTOR Druga sezona od 6. juna u 22.55 samo na kanalu FOX LIFE!

Druga sezona od kritike i publike hvaljene medicinske drame Dobri doktor“, koju na kanalu FOX LIFE pratimo radnim danima u 22.55 od 6. juna donosi nam nove avanture autističnog genija Šona Marfija.

Kroz 18 epizoda koje kao autor potpisuje Dejvid Šor, dobitnik Emi nagrade i producent čuvenog “Doktora Hausa”,  još jednom ćemo zakoračiti u Marfijev svet. Zbog njegove genijalnosti, neprilagođenosti i neiskvarenosti, serija je prepuna emocija, ali i prožeta dramom jer svaki slučaj koji na specifičan način obrađuje dr Marfi pitanje je života i smrti. On doživljava i vidi stvari drugačije od ostalih lekara.

U seriji posmatramo njegov odnos sa bratom, koji ga je štitio dok su bili deca i bio njegova podrška, zatim odnos sa direktorom bolnice, koji je njegov mentor i prati ga otkad je bio tinejdžer, ali i odnose sa pacijentima i drugim doktorima koji ga ne shvataju i ne prihvataju, jer smatraju kako zbog svog stanja nije u mogućnosti da funkcioniše u njihovom okruženju.

Glavni glumac, Fredi Hajmon, oduševio je publiku i kritiku svojom ulogom, zbog čega je bio i nominovan za prestižnu nagradu Zlatni globus. U novoj sezoni poseban izazov za Marfija biće susret sa pacijentom koji će ga vratiti u njegovo detinjstvo. Reč je o mentalno zaostalom tinejdžeru čiji je život u smrtnoj opasnosti. Pred Marfijem je test profesionalne, ali i lične prirode. Hoće li ga položiti?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Arhiva

Continue Reading

Advertisement