Connect with us

Serije

DOBRI DOKTOR Druga sezona na kanalu FOX LIFE!

U subotu, 15. oktobra, od 22.35

Published

on

Druga sezona od kritike i publike hvaljene medicinske drame „Dobri doktor“, koju pratimo na kanalu FOX LIFE,  donosi nam nove avanture autističnog genija Šona Marfija.

Kroz 18 epizoda koje kao autor potpisuje Dejvid Šor, dobitnik Emi nagrade i producent čuvenog “Doktora Hausa”,  još jednom ćemo zakoračiti u Marfijev svet. Zbog njegove genijalnosti, neprilagođenosti i neiskvarenosti, serija je prepuna emocija, ali i prožeta dramom jer svaki slučaj koji na specifičan način obrađuje dr Marfi pitanje je života i smrti. On doživljava i vidi stvari drugačije od ostalih lekara.

U seriji posmatramo njegov odnos sa bratom, koji ga je štitio dok su bili deca i bio njegova podrška, zatim odnos sa direktorom bolnice, koji je njegov mentor i prati ga otkad je bio tinejdžer, ali i odnose sa pacijentima i drugim doktorima koji ga ne shvataju i ne prihvataju, jer smatraju kako zbog svog stanja nije u mogućnosti da funkcioniše u njihovom okruženju.

Glavni glumac, Fredi Hajmon, oduševio je publiku i kritiku svojom ulogom, zbog čega je bio i nominovan za prestižnu nagradu Zlatni globus. U novoj sezoni poseban izazov za Marfija biće susret sa pacijentom koji će ga vratiti u njegovo detinjstvo. Reč je o mentalno zaostalom tinejdžeru čiji je život u smrtnoj opasnosti. Pred Marfijem je test profesionalne, ali i lične prirode. Hoće li ga položiti?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Arhiva

Advertisement