Connect with us

Serije

“PEMINE ULOGE”: Premijera HIT krimi-drame sa Rene Zelveger na kanalu FOX CRIME

Od 6. oktobra, četvrtkom u 22.00

Published

on

Pemine-uloge

Holivudska zvezda Rene Zelveger glavna je glumica ovogodišnje kriminalističke mini-serije “Pemine uloge”, koju kanal FOX CRIME premijerno emituje od 6. oktobra, četvrtkom u 22.00.

Drama zasnovana na istinitom događaju govori o ubistvu Betsi Farije iz 2011. godine. Ova neverovatna priča postala je svetska opsesija, a bila je i tema jedne epizode popularnog En-Bi-Si informativnog rijaliti serijala “Dateline”, koji se bavi razotkrivanjem misterijama i zločina.

Šestodelna serija “Pamine uloge”, sa elementima crne komedije, otkriva neverovatne obrte ovog slučaja ubistva, za čiju je smrt prvobitno osuđen Betsin (Kejti Mikson, junakinja sitkoma “Američka domaćica”) suprug Ras, koji je sve vreme insistirao na tome da je on nije ubio. Istraga će na kraju dovesti do jezive zavere, jedne naizgled obične žene – Pem Hap (Zelvegerova), koja će se umesto Betsinog supruga naći na optuženičkoj klupi.

Dvostruka dobitnica Oskara povodom svog debitantskog TV nastupa izjavila da je morala da se distancira od Holivuda, i da je “sama sebi bila dosadna, pa je veliko platno zamenila za učionicu”, u kojoj se ova kraljica transformacija, kao i u svakom filmu do sada, maestralno snašla. A kako je to izvela, videćete na kanalu FOX CRIME, ukoliko uz njega budete četvrtkom u 22.00.

Glavne uloge: Rene Zelveger (Pem Hap), Džoš Dumel (Džoel Švarc), Glen Flešler (Ras Farija), Džudi Grir (Lea Aski), Olivija Lućardi (Lili Dej), Gidon Adlon (Maraja Dej) i Ket Morison (Kejt Morison).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement