ONLINE PORTAL – FiT (Film i Televizija)

 

KO SMO MI?

„FiT“ je jedini specijalizovani internet portal u Srbiji posvećen filmu i televiziji. Ekskluzivni intervjui, fotografije, ozbiljan novinarski pristup pisanju tekstova koji imaju i edukativan karakter, osvrt na aktuelne serije i filmove, pretežno zapadne produkcije, kao i na domaće serije i filmove, sport, emisije, sapunice i rijaliti programe. Uvek sveže i pouzdane informacije, zanimljivosti iz sveta televizije i filma koje do sada nisu bile dostupne istinskim zaljubljenicima serija i filmova, ono je što će pronaći na našem portalu. Poseban segment čini prvi besplatan online magazin „FiT“, posvećen pretežno ljubiteljima američkih i drugih serija i filmova, sa intervjuima, reportažama, recenzijama, kritikama, najavama novih ostvarenja i zanimljivostima.

 

KO SU NAŠI ČITAOCI?

„FiT“ je namenjen usko profilisanoj čitalačkoj publici, odnosno ljubiteljima televizijskog i filmskog programa, koje povezuje ljubav, pre svega, prema serijama. Okosnicu čitalačke publike čini će mladi od 18 do 40 godina. Zastupljena će biti oba pola, jer temama i sadržajem planiramo da obuhvatimo sva interesovanja pratilaca.

 

ŠTA NUDIMO OGLAŠIVAČIMA?

Portal „FiT“ za cilj ima da u domaćem medijskom miljeu popuni, za današnje uslove, nedopustivu prazninu, i brojnim ljubiteljima televizijskog i filmskog programa, a pre svega vernim fanovima serija ponudi adresu na kojoj će pronaći kompletan sadržaj za zadovoljenje njihovog interesovanja. Autentičnost ideje, odsustvo konkurencije u digitalnom, ali i štampanom formatu, specifična, ali nezanemarljiva ciljna grupa, atraktivan vizuelan identitet i činjenica da jedan medij prvi put u Srbiji obuhvata kompletnu ponudu – film, televizija, serije, emisije, sport i rijaliti, strane i domaće produkcije, uz online magazin koji je kao forma u svetu odavno deo medijske budućnosti, „FiT“ čini nezaobilaznom destinacijom za sve medijske kuće koje žele da dopru do svojih gledalaca.

 

PO ČEMU SE RAZLIKUJE „FiT“?

U odnosu na većinu drugih internet izdanja kod nas, koja mahom predstavljaju pokušaj grupe entuzijasta, bez prethodnog iskustva u medijima, sa kriterijumom novinarske pismenosti koji je najčešće ispod proseka, i lošom uređivačkom politikom koja nedovoljno prepoznaje zahteve čitalaca, „Fit“ vodi iskusan tim, bogatog novinarskog iskustva stečenog u najtiražnijim domaćim dnevnim, nedeljnim i mesečnim izdanjima. Naši novinari su već godinama specijalizovani u oblasti televizije i filma, što je garancija visokog kvaliteta sadržaja koji nudimo.