FILM

Kapetanica Marvel ODUVALA bioskopske blagajne!

Sa neverovatnih 455 miliona dolara „zgrnutih“ na svetskim bioskopskim kasama tokom prve nedelje prikazivanja Kapetanica Marvel svrstala se među šest filmova sa najvećom zaradom u istoriji kinematografije. Takođe, oborila je još jedan rekord. Naime, novi Marvelov film srušio je mit o tome da ženska junakinja u prvom planu superherojske akcione avanture ne može obezbediti filmu […]

Published

on

Sa neverovatnih 455 miliona dolara „zgrnutih“ na svetskim bioskopskim kasama tokom prve nedelje prikazivanja Kapetanica Marvel svrstala se među šest filmova sa najvećom zaradom u istoriji kinematografije. Takođe, oborila je još jedan rekord.

Naime, novi Marvelov film srušio je mit o tome da ženska junakinja u prvom planu superherojske akcione avanture ne može obezbediti filmu dobru gledanost. Brie Larson dokazala je sasvim suprotno i objasnila šta znači ženska SUPER MOĆ!

Sa 153 miliona dolara u više od 4.000 bioskopa širom Amerike, premijerni vikend Kapetanice Marvel na Box Office listi nalazi se odmah iza Crnog Pantera koji je tokom premijere zaradio 202 miliona.

Kapetan Marvel – Sinopsis

Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda u istoriji Marvelovog stripskog univerzuma, koji prati Kerol Denvers kako postaje jedan od najznačajnijih heroja u univerzumu.

Dok galaktčki rat koji vode dve vanzemaljske rase utiče i na Zemlju, Denvers će se naći, zajedno sa malom grupom saveznika u centru vrtloga.

Foto Promo

Najnovije